Rakusko a splav na SK

Ahojte, zijem aktualne vo Viedni a hladam niekoho zo Slovenska kto by sa pridal na objavovanie Rakuska. Idealne na vikendy. Mam 38, milujem vodu a za sebou tu uz mam niekolko (stredne narocnych) tur, rafting +canyoning. Rada by som spoznala novych akcnych ludi a miesta. Ak bude po ceste aj nejaka kultura, nemam nic proti 😉.  Hladam sympatickych partakov aj partacky, ktori by sli napriklad aj na ferratu. Na Slovensku by som okrem toho rada splnila sen a isla konecne na splav. Ak by mal niekto chut aj na to. 😊 

Ahoj Zuzka :-) 

Mam dovolenku do konca jula 2021 a velmi rad by som ju (po spoznavackovo - plazovej dovolenke na Krete) stravil aktivne.

Chcel by som vyslapat nejake stity (dlho som nebol napr. na Krivani), dat nejaku ferratu (na Liptove nedavno 1 pribudla) a okupat sa v jazerach (napr. na tom pri Sutove som este nebol a vyzera podla fotiek aj recenzii velmi pekne), zakajakoval si, ci splavil nejaku rieku.

Ak zareagujes rychlo a mas tiez volno, tak tento plan nemusim nevyhnutne uskutocnit na Slovensku, ale pokojne aj v tebou spominanom Rakusku. Ak by si aj volno nemala / chcela veci riesit len postupne, napr. cez vikendy ci predlzene vikendy, tak budem tiez rad, ak mi napises a nieco vymyslime.

Inak mam 40r. a zijem v Bratislave.

Dakujem, ze si sem napisala a snad niekedy aj nazivo.

Milos

edit: ak sa rozhodnes zareagovat, asi bude rychlejsie a istejsie, ak mi napises priamo na email: [email protected] 

Ahoj, ak chces napis mi na [email protected]

;-)

Ahoj Zuzi, síce až tak moc skúseností nemám, no som tak ferratový, ako aj splavový nadšenec, tak ak ešte platí, rád s Tebou niekam vyrazím ;)

[email protected]

M.

ahoj, rada by som sa pridala ak môžem, tury, ferraty, raft, bicykel....

ak teda nevadí že mám 44 rokov, zuzana z Nitry

[email protected]

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi