Roadtrip USA 2014

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj,

Zháňam partiu 3-4 ľudí, na veku nezalezi, ktorí by sa ku mne pripojili na roadtrip po USA. Chystam sa tam priblizne na 24 dni niekedy v obdobi jul, resp. koniec augusta. Plan este nemam stanoveny ten by sme dohodli spolocne. Moj navrh je zhruba takyto. Prilet do Las Vegas, prejst cez sever Californie cez San francisco do LA. V Californii prejst nejake narodne parky, potom si odskocit do Arizony na Grand Canyon a vo Flagstaffe sa napojit na route 66, ktoru by sme presli teoreticky celu do Chicaga. Odtial bud autom alebo vnutrostatnym preletom do NY a nasledne spat do Europy. Ak mate zaujem piste na [email protected]

Jakub (23)

Cau. Dobry nápad. Len to mas trosku chaoticky zoradené tie body resp mesta...
My sme boli na roadtrip okolo USA. 6 chalanov z NY do NY dookola. Severom na západ a juhom cez Miami naspat na východ. 30 dni. Skus si to este poriadne navrhnúť. Na nete najdes vsetko co potrebuješ na výpočet priblizneho rozpočtu, pričom pokial sa budete držať plánu a trasy, ten reálny rozpočet sa moc líšiť nebude.

zdravím, celkom ma zaujal Váš nápad na roadtrip do USA, momentálne štatnicujem, a rád by som si doprial po tom cestovatelske dobrodružstvo,aké sú predpokladané náklady na taký to výlet?

ahojte, pre takych dobrodruhov ako ste vy som zalozil portal navlastnetriko.sk :) mrknite sa na to :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi