S detmi hocikam v ramci moznosti ...hladam partiu

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte som slobodna mamina s 12 rocnym synom ja 33...hladam par ludi ze by sme sa s cca rovnako starymi detmi alebo tak dali dokopy je jedno ci zeny muzi len nech nas je viac...najst napr..nejaky pobyt niekde a napr vlakom alebo sa stretnut tam. Pravdaze aj v ramci financnych moznosti. Nespavam s prezidentom :D vsak po dohode ale bola by som rada kamosky nemaju cas...a nechcem zostarnut a uschnut na mieste :) vdakaaa kludne aj starsi mladsi je mi fuk ;) mavam volne vikendy kludne aj raz dva razy za mesiac cosi dohodnut :) iva

Ahoj, máš aj Facebook, ak hej napíš mi tu spravu a môžeme sa dohodnúť. Ideme takmer každý týždeň niekam na turistiku..

Bibka hnedoocko moj fb najdi ma ;)

Ahojte. Som mamina a mam 4 rocnu dceru s ktorou radi chodievame na vylety. Hladam spolocnicku ktora ma tiez dieta v podobnom veku (4-5) rokov. Viem aj po madarsky takze ak si sa doteraz vyhybal/a madarsku kvôli jazykovej bariere tak uz netreba :) Budapest, Balaton aj ine casti mozeme prejst kludne spolu. Auto mam tiez ale radi cestujeme aj vlakom :)

Ahoj napis na hore spominany facebok :)

Ahoj napíš mi na mail f. [email protected] a môžme sa na niečom dohodnúť. 

Ahoj. Mam 4 rocndho syna a tiez radi vyletujeme. Ak chces mohli by sme nieco dohodnut? :)

ahojte. Idem s dcerou (5) stanovat na Duchonku 1.7.2018 tak ak sa chce niekto pridat ozvite sa na facebook.

Ahoj, ak je to ešte aktuálne rada by som sa pridala. Mám 6 ročnú dcéru.

Ahoj. odkial si ? Ak by si chcela mozeme aj sankovacku dat s babami .. :) mam 4 rocnu dceru.

Ahoj,ja bývam pri Partizánskom. Môže byť aj sankovacka. A ty si odkiaľ?

Ja som od senca. Aku mas predstavu o výletoch?

Môžeš mi napísať sem: [email protected]

Ahojte našiel by sa tu niekto, kto chodí po hradoch a zámkoch aj v takomto počasí? S dcérou hľadáme partakov na túlanie sa po zrúcaninach a ak bude sneh tak aj na sánkovanie. Sme od Levíc a dcéra má šesť rokov. 

Môj email: [email protected]

Ahoj. S dcerou sa chystam na vylet do Sturova a navstevou Ostrihomu a baziliky. termin pravdeporobne nedela-pondelok. alebo sobota -nedela.

M.

Mam 13,5 rocnu dceru, rada sa pridam, pokial by boli deti plus minus v tom veku ako moja dcera.

Ahojte. V utorok by som chcel ísť s dcerou na Sitno. Ak by mal ktokoľvek záujem pošlite mail na [email protected]. Dcéra má šesť rokov takže to trochu pomaly výstup. :)

Štart bude z jazera Počúvadlo. 

Ahoj Ivi, nepises dokial si. Ja mam 12 rocneho syna a 13 rocneho syna. Som z Popradu a chodievame dost do Tatier, Sl. Raja. Ked je nas viac, je veselsie :) V tychto chvilach uz pomalicky planujeme leto. Uvazujeme aj o Finsku alebo Islande na par dni.... No budeme aj vela na Slovensku.... Napis kludne na [email protected] a nieco vymyslime. Tesim sa :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi