SNP-čka, cesta hrdinov

Tak ako mnohí ostatní, aj ja premýšľam nad tohtoročnou dovolenkou na Slovensku. Snp-čka bola vždy pre mňa ako turistu, niečím "bájnym" a vysneným. Jednak z pracovnej strany kedy si človek bežne nemôže zobrať 3-4 týždne dovolenky naraz, alebo z tej kondičnej keď sa telo môže zachovať akokoľvek. No a zhoda všetkých náhod spolu s pandémiou mi dala jasne najavo, že tento rok je na to ideálny čas!
Riešil som (pre mňa) jednu zo základných otázok, ísť sám? Do prírody som si vždy chodil spraviť takú mentálnu hygienu a tým pádom poväčšine sám, aj na dlhšie trasy. Keď sa niekto náhodne alebo z priateľov pripojil, bol som rád, ale pokiaľ som šiel dlhé km sám, nenarušilo to kľud :) Každopádne! Nachádzam momentálne radosť v zdielaní emócii a zážitkov s ľudmi a vždy keď som sa obrátil na Dobrodruh fórum, vytvorila sa parádna skupina nových ľudí. No keďže to je cesta v celku náročná, tak momentálne hľadám iba niekoho druhého do páru. Či muž, žena, pes, mačka, kôň je mi fakt jedno. Rád by som ale aby ten niekto bol duchom dobrodruh! Aby sa nebál vystúpiť zo zaužívanej komfortnej zóny, proste hladný po zážitkoch za každých okolností a hlavne.. so zmyslom pre humor a dobrou náladou, pretože na ničom inom v podstate nezáleží :)
So všetkým ako dátum, smer, štýl prechodu sa vieme dohodnúť (som dostatočne flexibilný). No potreboval by som predtým ešte vybehnúť na nejakú krátku túru, nech sa oťukáme a či to zvládneme na rovnakej vlne tých pár týždňov spolu. Mám 30 rokov keby niekto potreboval túto informáciu, pre čokoľvek ostatné sa mi treba ozvať na mail [email protected] alebo fb.

Ahoj, pisal som ti mail. Alebo sa ozvi na 0944 337 248

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi