Taliansko - Benátky, Miláno

Ahojte,

Pridal by sa niekto na niekoľko dňový roadtrip po severnom Taliansku, vidieť mestá, pamiatky, kultúru, dobré jedlo a tak podobne?
Plán je ísť niekedy približne od 16.3. do konca marca. Dostal som voucher na akciové ubytovanie v **** hoteloch v tomto období, hlavne v Benátkach a Miláne. Približne 60 - 80% zľavy. Takže sa naozaj oplatí ísť!

Ak máte záujem, prosím dajte vedieť.

 

Keď tak nad týmto príspevkom uvažujem, som v rozpakoch... Jedná sa o zlý vtip, alebo o nepodarený pokus o trolling? Nechce sa mi veriť, že by to bolo myslené vážne...

Neviem, prečo by to mal byť zlý vtip. Ja dokážem ísť aj s neznámymi ľuďmi a podeliť sa s nimi o vouchery, ktoré som dostal. Nezištne, nie preto, že za to niečo očakávam.

No, problém je v tom, že sa s vysokou pravdepodobnosťou podelíte nielen o vouchery, ale po návrate domov aj o ČOSI INÉ. Samozrejme, NEZIŠTNE.
Či nesledujete správy, nečítate noviny, nepočúvate rozhlas...?

No veď som čítal, že do Talianska si máme vziať ochranu a dávať si pozor, ale ochranu nosím stále v peňaženke. A ja tam nechcem ísť kvôli... veď viete čomu...

Vidím, že fakt asi len provokujete :)

Aj tak sa mi ťažko verí, že by niekto mohol byť až tak nezodpovedný, v súčasnej situácii. Nakaziť hromadu nevinných ľudí, prípadne niekomu spôsobiť aj smrť, len kvôli svojej zábave.

Hoci na Slovensku je možné všetko. Ľudia sú tu proste takí a už máločo ma tu prekvapí. Jednoduché myslenie, orientované vždy len na seba. KONZUM a ZÁBAVA sú tu vždy až na prvom mieste. Zato veci ako ZODPOVEDNOSŤ VOČI OSTATNÝM, uvažovanie nad dosahom svojich činov, sebadisciplína, sa tu proste nenosia. JA, JA a zase JA.

Ešte donedávna som bol fanúšikom cestovateľstva, spoznávania cudzích krajín a kultúr, ale keď vidím čo sa z toho stalo, prechádza ma nadšenie. Dnes je aj to cestovanie pre väčšinu len súčasťou konzumu, nikdy nekončiacej povrchnej zábavy, prostriedkom na zabitie nudy a prehlušenie vnútornej prázdnoty, spôsobenej absenciou akýchkoľvek vyšších (nesebeckých) cieľov... Predtým to tak nebolo a cestovatelia boli väčšinou múdri a rozhľadení ľudia. Aj dnes sa iste takí nájdu, ale sú to skôr výnimky.

Lackoooo! Akože takéto komentáre... Negativistické, filozoficko - mudrlantské....

Sme na stránke DOBRODRUH alebo nie sme?!

Moja ponuka je pre tých čo chcú ísť, nie pre tých čo nechcú ísť.

LBTV, správny dobrodruh nasadzuje svoj život, nie životy iných :)

Jeden takýto mudrlant nám to sem práve dovliekol na Slovensko, lebo sa musel trepať počas epidémie do Benátok. Keď tu budú prví mŕtvi, tak ich rodiny sa poďakujú takým ako je on alebo ty.

A čo svedomie? Pocit zodpovednosti, ak už nie voči sebe, tak voči svojmu okoliu, rodine, úplne neznámym ľuďom, ktorí budú kvôli tebe v ohrození? Nič? Vôbec nič?

Ak ti naozaj tak chýba "adrenalín", prípadne sa potrebuješ predviesť na FB s exotickou selfie, tak odporúčam napr. severnú Sýriu, povedzme Idlib. Je to väčšia exotika než nejaké Taliansko, a hlavne ak tam stúpiš na mínu, tak prídeš o život ty a nie nevinní ľudia na Slovensku. Ja ti neberiem právo zahodiť svoj život, ak po tom túžiš, ale neber ho prosím ani ostatným, ani len nepriamo.

Ak sa tam naozaj potrepete do toho Talianska a chytíte to, tak dúfam, že vás tam aspoň zavrú na dobre dlho do karantény.

 

Lackoooo a dlhší príspevok sa nedal napísať?  Ty si neskutočný blb...

Keď sa vrátim, ako prvé ťa prídem vybozkávať ;-)

LBTVVVVV ak Ťa tam pustia,  keď sa vrátiš prídi vyboskávať aj mňa synček ale len s ochranou ... momentálne sa tam musíš presunúť mimo let.dopravu  , no je ešte veľa možností prepravy a dobrodružnejšie,  napr aj na bicykli , možno sa na hranici prešmykneš ...Ja si počkám do augusta keď bude tepľučké more . 

LACO prestaň tu vypisovať také p....,keď chceš sedieť doma na ry... tak seď a neotravuj ostatných zo svojou panikou.

COVID-19 má úmrtnosť 3% a umierajú iba starý alebo chorý ľudia u väčšiny ľudí je priebeh mierny a organizmus si z ním vie poradiť aj sám-veď naňho prakticky neexistuje liek!!!

Tak v čom je problém? Posilnenie imunity ti nič nehovorí? Nabudúce budeš robiť paniku kvôli nádche?

LBTV nereaguj na takúto ustráchanú,panikársku lúzu,neviem ako to bude v taliansku keď tam pôjdeš-či sa tam vôbec dostaneš,ale prajem ti šťastnú cestu a po návrate sa hlásim na imunizačný bozk ako prvý-pred lacom.

Som sa pobavil! :-))))

Evicka, prídem hned ;-)

Žasnem... vedel som, že tento prťavý štátik je plný kreténov, ale že až TAKTO???
Slotu som nikdy zvlášť nemusel, ale teraz uvažujem, či predsa nemal pravdu? S tým, že je to tu "geneticky podmienené"....

Ty blbe, ty si neuvedomuješ, že nehazarduješ so svojim vlastným slepačím životom, ale so životmi a  zdravím iných ľudí?! A to čo má byť, že " umierajú iba starý alebo chorý ľudia u väčšiny ľudí je priebeh mierny "??? To ako tí nech skapú, lebo pán si potrebuje zvyšovať adrenalín? Máš IQ meňavky, že nechápeš, že to môžeš sem doniesť a rozprasiť a môže zomrieť hromada iných ľudí? Ty nemáš rodičov, ty jebko? Nevadí ti, že na to zájdu? Nie? V takom prípade si potom riadny hajzlík. Alebo extrémny blb, vyber si. A aby si nebol prekvapený, že sa to chytá aj mladších. Otec toho fracka čo to sem dotiahol z Benátok je už na intenzívke, a to má 52 rokov. A sú aj mladší. Prvý taliansky nositeľ vírusu, "Mattia", je stále v ohrození života, a to je 38-ročný zdravý chlap, navyše športovec. Podobne 23-ročná iránska športovkyňa, zomrela nedávno. O tom víruse vieme dohromady veľké hovno, ale ty už vieš, že je to len "nádcha". Podľa niektorých správ to aj po vyliečení často zanecháva poškodené orgány.

Mimochodom, nevšimol si si, že celé oblasti kam sa chcete drbať, sú UZAVRETÉ? A za pokusy o obchádzanie karanténnych opatrení hrozí vysoká pokuta? Prípadne vás tam zabásnu a skončíte na 14 dní v karanténe?

Ospravedlňujem sa "dlhý text" :) Zrejme patríš do tej kategórie, ktorá nie je v stave pochopiť dlhší súvislý text. Žeby zbohatlícky synáčik? Typu tých, čo sa preháňajú po národnom parku na štvorkolkách? Ja viem, nuda, nuda, ach tá nuda....

Toľko k tomu, vidím, že rozumné argumenty idú mimo teba.

P.S. Vybozkávať mi chlapče môžeš leda tak moju riť.

LACO! tak za 1. na tejto stránke si ľudia hľadajú partnerov na turistiku.

Za 2. aspoň trocha sa kroť z tými vulgarizmami.

Za 3. ak si si nevšimol vírus je už na slovensku.

Za 4. ak sa ti na slovensku nepáči nikto ťa tu nedrží.

Za 5. nikdy som nepovedal že tento vírus je nádcha,ale že ty budeš za chvíľu panikáriť z nádchy.

Za 6. bodaj by som bol zbohatlík ako píšeš,štvorkolku nemám ani nechcem,ale mám motorku a precestoval som ňou polovicu europy vrátane islandu-vždy v stane a mimo kempov,takže nie som niekto kto posudzuje svet z gauča.

Za 7. laci mám tu tiež inzerát "island - leto 2020",poď mi tam niečo napísať a nekazme inzerát niekomu druhému,je tam aj moja osobná mailová adresa aj tam sa mi môžeš zdôveriť,idem si ľahnúť po nočnej tak dúfam že pred druhou nočnou budem mať čo čítať.

Lackoooo, ja tvoj ctený anus nechám tak, nech si ho (nielen) vybozkáva tvoja komunita. Patrí totiž jej.

A správaj sa slušne, lebo ti zhorí odznačik Za slušné Slovensko.

My všetci vieme, že ty si prototyp nadčloveka, nositeľ toho najlepšieho genofondu a hotová kalokagatia. Lackoooo si novodobý boh múdrosti a ideál krásy. Adolf, by mal z teba radosť.

My, zbohatlícki synáčikovia, čo tu žobreme o spoločnosť plebsu na zľavové kupóny ti len závidíme a márne by sme chceli byť aspoň trochu dokonalý, ako si ty.

Samozrejme, tvoje predlhé texty nepochopíme a vypíname po prvej vete, takže je aj zbytočné čo píšeš. Ale aj tak nás ohuruješ. Prosím daj nám na seba kontakt, nech sa ti môžeme prísť pokloniť a oslavovať tvoju múdrosť a úprimne ťa vybozkávať.

 

Zdravím, no ako bolo v Lombardii dostali ste sa nakoniec, lebo môj známy bol otočený ešte koncom februára na Slovinsko-Talianskej hranici. 

Len dúfam že potom ostaneš v karanténe nie dva týždne, ale minimálne dva roky na tvrdo a bez možnosti písania takýchto nezmyslov. 

Teraz ani nereagujem na ten inzerát to by sa ešte dalo, ale na to ako ste tu diskusiu rozviedli. 

 

Veru v poslednej dobe som nebol pri monitore snáď nikdy tak nasraty ako teraz, a ešte celý deň som dumal nad tým že čo to ma byť. 

 

Však skutočným problémom súčasnosti nie je žiadna panika, dokonca možno ani ta pandémia, ale presne zmýšľanie takýchto pokrytcov.  

 

Chcel som napísať omnoho ostrejší príspevok, ale už radšej kašlem na to.

 

Nieže by šiel niekam do lesa podla vlastných možnosti a na to Miláno si počkal keď bude trochu vhodnejšia doba, ale ty rovno do epicentra ako skutočný dobrodruh, a to fakt neviem ako si sa tam chcel dostať.  

 

Ale vždy to ešte môžeš napraviť aspoň voči tým ostatným. I tak všetko dobre. 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi