thajsko-mjanmar november 2018

Caves, koncom oktorba letim do Bangkoku, plan je sa popozerat po zaujimavych miestach, a chill na plazi, chcem pozriet aj Majnmar , Buddha, Chrami a posvatne miesta a tak, tiez ku koncu chill na plazi, hladam skor aktivnu partačku/ka s podobynm zmyslanim. urcite sa nebudem vozit na Slonoch a podobne atrakcie pre hlupych turistov ! 

Ahoj. Od februára mám kúpené letenky do Ázie a nakoniec tam nemôžem ísť. BUDAPEST - BANKOG - KUALA LUMPUR - SINGAPORE. 3 týždne od 1.11.- 21.11.2018. Ak by si o niekom vedel, kto by mal záujen, prosím, ozvi sa. Dakujem

Zaciatkom Novembra planujem ist do Thajska, takze ak mas stale zaujem tak mozeme ist spolu.. Juh mam uz viac menej prelozeny takze tentokrat by som chcel ist na sever . Chang Mai a oddial hore (najlepsie na pozicanej motorke ) do tzv . Zlateho trojuholnika (hranice s Barmou a Laosom) . Ak by bol nejaky cas nazvys tak by som este uvazoval spravit si kratky odskok do Kambodze. Cestu planujem aspon na 3 tyzdne az mesiac. Dovolenku mam az od 5 novembra .. takze skor sa mi neda ..

Enzo Gorlami na fb :) napis

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi