Trip - Slovinsko (Triglav, Maribor, Ljubljana)

Caute,

Zhanam partacku/partaka na trip do Slovinska.

Tento vylet planujem uz dlhsie a rad by som konecne tohto roku uz siel, no bohuzial nieje s kym, seci maju len vela reci ale skutek utek :D taaakze skusam takto.

Info:

- Hlavny bod programu je výstup na Triglav - turistika / hiking / popr aj feratty  - cize zhanam niekoho kto rad prirodu a nema problem aj s trocha narocnejsou turistikou a teda kondicka musi byt na celodenne tury. Nejdem pretekat , pohodicka klidek, uzivat si vyhlady, ale predsa len slapat v horach budeme cely den, niekolko dni.

- Islo by sa autom a urcite by sme sa zastavili aj niekde cestou, kludne pozriet aj mesta ako Maribor a Ljublanu, popr hocico ine co by nas napadlo alebo cestou zaujalo, vecer pivko/vinko :-) 

- Spanie, camping, ale kludne pre zmenu aj nejake uybtko v mestach, alebo na nejakej horskej chate , podla chuti a nalady a dohody

(ak by sa nasiel niekto serioznejsieho turistickeho charakteru a schopnosti tak by som rad zdolal aj Mt. Triglav, tam uz to je ale vazne alpska turistika a treba aj nato veci trocha lepsie a kondicku) nie je to ale podmienka :) 

V konecnom dosledku je to ale cele o dohode, plan mozeme vymysliet, to co som dal su len nejake hlavne body. Dlzka pobytu urcite aby sa oplatilo niekolko dni . Idealne ja chodim stylom ze proste mam par veci ktore viem ze urcite sa pojdu, v tomto pripade Triglav a napr tie mesta, a inak co uvidime po ceste zabocime a ideme sa pozriet :) k tomu dobra nalada, vecer dobre pivko/vinko/ohniva voda :-)

Som z KE, 28 rokov. , 

 

kto ma zaujem/otazky piste na  [email protected]

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi