Trip USA

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Hladáme cestovatelov ktorý by chceli ísť v septembri na trip do USA, chceme ísť do NY a potom do LA a prejsť západné pobrežie, čiže klasika - mestá, národné parky, ak by mal niekto záujem ísť tak sem môže hodiť kontakt na seba, viac info v správe ;)

Ahoj. A nakolko dni chcete ist? [email protected]

Neprida sa este niekto stvrty k nam? Sme zatial traja. Dve baby a ja :-D Najlepsie niekto vekovo podobny. Mame 23 az 33. Islo by sa na cca 3 tyzdne tak ako je hore uvedene :-) Letenky zatial vychadzaju tak do 400€. 

Kto sa chce pridat tak piste, volajte bud sem alebo na hore uvedeny email popripadne na tento: [email protected]  :-D  a niekto sa Vam urcite ozve ;-) 

ahojte viete napisat aj datumovo kedy mate naplanovanu cestu?

Ahoj. Zalezi na ktory konkretny den padnu naj letenky, ale predbezne 8-29. septembra.

znie to dobre, len neviem ci by ma pustili z prace... to by som si musel spravit vsetky reporty a za 8dni co by som mal v septembri neviem ci by som to stihol....

No to uz si musis ty zistit ci by ta pustili a ci to stihnes spravit :-D 

Ahoj pises že ides na trip do USA našiel si niekoho mám zaujem????

Ahoj. Ano pisem :-D Par ich odpadlo jeden mi dnes napisal a ak chces blizsie info tak kludne napis na email :-) 

Letenky samozrejme mame uz kupene a aj ubytko v NY.  Ostatne ubytko na zapade budeme riesit neskor alebo cestou v aute :-P Plan uz, ale mame, cestou sa, ale urcite zmeni :-D Ale v skratke sedi ten vrchny prispevok akurat je tam potom este navsteva Six Flags Magic Mountain, ktory je kusok od LA.

Letenky su samozrejme uz drahsie.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi