VIETNAM, Koniec Marca

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Zdravím. Hľadám spolucestujucého na potulky po Vietname. Chcel by som sa zamerať hlavne na prírodné krásy ale určite spoznať aj mestá ako Saigon a okolie.
Moje predstava je kúpiť si motorku alebo možno prenajať a pozrieť si stred, juh, potom sa presunúť na ostrov Phu Quoc kde by som chcel pár dní pobudnúť a odtial na niejaký čas do Kambodže.
Môj plán cesty by vychádzal na cca mesiac ale som flexibilný kedže mám jednosmernú letenku D a kludne to môže byť viac alebo menej. Samozrejme kto by mal záujem tak by som sa vedel prispôsobiť a detaily a podrobnoti by sme sa dohodli spoločne
Môj odlet ja 20.03. 2017 z Varšavy a prilietam do Ho Chi Minh.
Tak ak máš záujem kludne sa ozvi a niečo vymyslíme ;

Ahoj :-) mam zaujem!
[email protected]

Ahoj, nenechal si na seba ziadny kontakt. Mam zaujem cestovat po Vietname, tak mesiac a potom sa tiez presunut do Kambodze, pripadne neskor do Thajska ci odletiet niekam inam... napriklad Juzna Korea, Japonsko... hocikam... som flexibilna, casovo neobmedzena... hladam partaka, alebo viac partakov na cestovanie.

Tiez som si prave kupila jednosmernu lacnu letenku do Ho Chi Min na 20. marca z Varsavy. Este sa da kupit, je to lacny chartrovy let... Budem rada, ak sa niekto ku mne prida. Samozrejme dobrodruzne a lowcost. Napiste mi email: [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi