VÝLETY VO DVOJICI

Hľadá sa milý parťák na spoločné výlety kadetade po okolí/po Slovensku/po Európe. Mal by byť z Liptova, približne v mojom veku (33 rokov), s podobnými záľubami.

Výlety zbožňujem, rada ich plánujem a organizujem.

Milujem nezvyčajné miesta a nevšedné zážitky, fenomenálne výhľady, čerstvý vzduch, prechádzky a kávičkovanie v prírode, rada relaxujem, vyhľadávam pohodu, ticho, pokoj a kľud. Nie som turistka!

Rada si rozširujem obzory, učím sa nové veci, spoznávam zaujímavé miesta a krajiny. Každú chvíľu sa snažím prežiť naplno, keďže nikdy neviete, ktorá bude tá posledná…

Uprednostňujem cestovanie vo dvojici, najlepšie autom. Skôr mi to vyhovuje cez týždeň.

Ak sa tu nájde nejaká spriaznená duša, nech sa mi kľudne ozve na môj FB: Katarína Lehotská

Ahoj Katarína napísal som ti na FB.

Ahoj Katarína som z Oravy mam podobné záujmy v cestovaní mam 33 rokov . Viem si urobiť čas aj cez týždeň . Ak budeš mať záujem tak my napíš na [email protected] . Fb nemám.

Ahoj, musíš mať asi vela odkazov na seba, tak sa pridam aj ja kním, tiež mám rád všetko čo je spojené s prírodou, a lepšie sa mi ide aspoň v dvojke, len pomaly nie je s kým, aj tu na tomto fore dohodnute je ide sa a príde na "lamanie chleba"a akcia sa ruší - nemam čas, niečo mi do toho vošlo atd..ak by bola chut napíš: [email protected], fb nemam, som nedaleko Liptova a mam 34

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi