Za dobrodružstvom – kamkoľvek :)

Ahoj cestovatelia :),
poslednú dobu narážam každú chvíľu na cenovo veľmi lákavé letenky (max. do pár desiatok eur, spiatočne!!!) do viacero veľmi lákavých destináci v rámci EÚ (Španielsko – Baleáre – Kanáre, Portugalsko, Grécko, Škandinávia, Balkán a pod.).. Príde mi hriech to nevyužiť !!! s tým, že ak by to aj koli sprísneniu podmienok padlo, vzhľadom na cenu sa vlastne nič nedeje :). Verím ale že nepadne – je predsa ešte leto tak treba na „turistoch“ zarobiť :D..

Moja predstava je pozrieť kde čo letí a dohodnúť sa na nejakej destinácii ktorá je lákavá pre oboch a následne vyraziť – som veľmi flexibilný tak časovo (mám ešte 22 dní dovče, možem čerpať hociekdy od polky augusta až do neurčita) ako aj sposobom cestovania – hoci tu má láka najviac asi „free sposob“ = kúpiť letenky a o viac sa nestarať, prespávať pod hviezdami len so spacákom, presúvanie peši, stop resp. whatever :).. Ideál je pre mňa kombinácia kratšej či dlhšej turistiky v horách + pohoda na pláži, t.j. ideálne destinácia ponúkajúca oboje, nebránim sa ale ani iným nápadom..

Dĺžka závisí od toho čo by sme robili – od poznávačky na pár dní kľudne až po 3 týždňovú púť hory + pláže.. Nápadov už pár mám, rád predstavím bližšie v maili :).

Mám 31-32 a požiadavky na vek či pohlavie nekladiem :), hlavne nech si plný/á elánu niečo zažiť, nie si z cukru a si otvorený/á novým nápadom a dobrodružstvám :).. Ak zaujalo, určite napíš (do mailu) – povieme si viac 😉

[email protected]

Ahoj Cestujem veľa a rád, cestoval som viackrát i s ľuďmi z tejto stránky, zatiaľ vždy spokojnosť. Plánujem niekam do tepla s hocikym, kto by sa chcel pridať a kamkoľvek sa dohodneme. Vyraziť by som chcel cca 10.1. V prípade záujmu píšte [email protected].  tel 0903948047 

Stále aktuálne - ak sa niekto v tom našiel, napíšte :)

[email protected]

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi