Ako pridať článok, fotky, video, diskusia vo Fóre

Chcete sa prezentovať? Pošlite nám originálny text /máme tým na mysli text, ktorý ešte nebol zverejnený inde na internete/, fotky alebo video, ktoré uverejníme pod vašim menom na Dobrodruh.sk. Vďaka vysokej návštevnosti nášho webu sa o vás dozvie cestovateľská komunita na Slovensku aj Česku. Pod článok môžme umiestniť aj link na váš osobný blog.

Stačí poslať text, video alebo fotky na adresu [email protected]. /Prosím pozor: komerčné odkazy, PR články, članky propagujuce ubytovacie zariadenia, cestovky, cestovne agentúry a podobne, považujeme za reklamu. Taketo prispevky zverejnime až po vzájomnej dohode/

Vaše rozhodnutie je správne - rozšírte našu komunitu!

Ak ste na cestách zažili niečo zaujímavé a chcete sa podeliť s ostatnými, ste medzi nami vítaní. Uverejníme aj príspevky amatérskych filmárov, historikov, nadšencov kultúr cudzích národov, študentov histórie, etnológie a iných humanitných predmetov, ktorí tak môžu prezentovať svoju literárnu činnosť. Reklamné a propagačné príspevky uverejníme až po predchádzajúcom dohovore.

Článok nám pošlite najlepšie v programe Word

  • Rozsah približne 5 - 8000 znakov
  • V texte prosím urobte aj medzititulky /minimálne tri/, aby bol článok vzdušnejší, čitateľnejší
  • Rovnako nezabudnite na Úvod. Jednu-dve vety, ktoré by svojim obsahom stručne vystihli obsah celého článku a zaujali by čitateľov
  • V opačnom prípade si vyhradzujeme právo na drobné redakčné úpravy. Tie sa tykajú nasledovného: vyhradzujeme si právo zmeniť titulok článku, doplniť do článku medzititulky a Úvod

Nezabudnite na ilustračné foto

  • Spoločne s článkom nám pošlite 6-10 fotiek, ktoré sa priamo týkajú obsahu. Ak máte kvalitné foto, pošlite viac foto a k článku bude vytvorená fotogaléria.
  • Menovite uveďte aj autora fotiek.
  • Všetko nám pošlite na adresu [email protected]

Prezentujte sa vo Fotogalérii

Chcete pridať foto do galérie Dobrodruh.sk? Je to rovnako jednoduché ako v prípade textu. Fotky nám pošlite na [email protected]

  • Sami zhodnoťte, ktoré zábery chcete zverejniť. Minimálny počet fotiek je však 10.
  • Maximálna veľkosť jednej fotky by nemala presahovať 500 kB.
  • V prípade, že fotka by svojim obsahom mohla vzbudzovať verejné pohoršenie alebo inak poškodzovala dobré meno Dobrodruh.sk, nebude uverejnená.
  • Fotky nam pošlite v baliku zip alebo cez www.uschovna.cz

Pošlite nám Video

  • Ak máte vytvorené vlastné video a máte ho už zverejnené na youtube.com alebo vimeo.com, pošlite nám link. Video budeme embedovať a zverejnime na dobrodruh.sk
  • Ak nám video chcete poslať, pošlite  nám ho akýmkoľvek dostupným spôsobom alebo nám jednoducho napíšte na [email protected] a dohodneme sa:)

Upozornenie:

Všetky príspevky sú dobrovoľné, bez nároku na honorár! Za čo vám ďakujeme.

Texty nie sú obsahovo upravované a za pravdivosť ani originalitu príspevkov správcovia dobrodruh.sk neručia. Ak by ste mali podozrenie alebo dôkaz na plagiátorstvo, upozornite nás a my príspevok posúdime, prípadne zmažeme.

Texty gramaticky neupravujeme ani neopravujeme, čiže za gramatiku si zodpovedá každý autor sám :)

Tvorcovia a prevádzkovatelia Dobrodruh.sk rovnako nezodpovedajú za príspevky vo Fóre. V nich vyjadrujú svoje názory čitatelia, načo majú právo. Slovensko podpísalo medzinárodnú zmluvu, ktorá zaručuje slobodu prejavu (článok 36).

Autori nesmú používať ilustračné foto z iných internetových stránok ani vo svojich textoch, ak mu držiteľ autorských práv nedal súhlas na ich použitie.

Autori nesmú uverejňovať pod svojim menom cudzie fotky. Za originalitu fotiek tvorcovia dobrodruh.sk neručia.

Ak na našom webe uvidíte fotku, ktorá nezodpovedá menu autora, upozornite nás, a my fotku hneď stiahneme.

Ak nám pošlete na zverejnenie fotky, texty alebo video, vyslovujete svoj súhlas s vyššie uvedenými podmienkami zverejnenia vašich materiálov.