Mesto, ktoré považujete za najpríťažlivejšie

[img size=150]http://www.dobrodruh.sk/components/com_joomlaboard/uploaded/images/bans…] Otváram novú tému do Diskusie. Osobne považujem za naše najríťažlivejšie mesto Banskú Bystricu. Veľmi príjemne sa cítim na starom, historickom námestí - najmä v lete. Vyžaruje to príjemnou atmosférou. Navyše, v okolí je nádherná príroda a množstvo turistických stredísk a pamiatok .... Donovaly, Tajov, Staré hory... Za veľmi príťažlivé mestá ale považujem aj Banskú štiavnicu, Levoču a Kremnicu s okolím.

[img size=150]http://www.dobrodruh.sk/components/com_joomlaboard/uploaded/images/banska_bystrica.jpg[/img] Otváram novú tému do Diskusie. Osobne považujem za naše najríťažlivejšie mesto Banskú Bystricu. Veľmi príjemne sa cítim na starom, historickom námestí - najmä v lete. Vyžaruje to príjemnou atmosférou. Navyše, v okolí je nádherná príroda a množstvo turistických stredísk a pamiatok .... Donovaly, Tajov, Staré hory... Za veľmi príťažlivé mestá ale považujem aj Banskú štiavnicu, Levoču a Kremnicu s okolím.

som veľmi rád že si prečítam o mestách a obciach ale do ankety si myslím že by ste mohli zaradiť aj mesto Poprad ďakujem lebo je to predsa mesto popdtatranského regiónu a Tatier ako vstupná brána do nich.

som veľmi rád že si prečítam o mestách a obciach ale do ankety si myslím že by ste mohli zaradiť aj mesto Poprad ďakujem lebo je to predsa mesto popdtatranského regiónu a Tatier ako vstupná brána do nich.

za najpritazlivejsie slovenske mesto povazujem Piestany!!! ..aj ked na spinavu Bratislavu nedam dopustit ....pre mna su Piestany tym najpritazlivejsim mestom! ...vlete sa tam citim ako v taliansku ...skvele sluzby ako nikde inde na slovensku ...ako by to ani slovenske mesto nebolo ...a k tomu prekrasne baby! ..skoda ze s podnikmi to ide dole vodou ...ale stale sa tam da super zabavit ..a este k tomu ...je to jedno z mala sebavedomych slovenskych miest, citit z obyvatelov ze netrpia komplexami maleho mesta! ..a to je super ...ale asi to bude aj kulturnostou a historiou toho mesta ...nevzniklo z unimobuniek pri niakej hutnickej tovarni ... ,-)

jazzmman, dobry prispevok:woohoo: Svojský, ale dobrý, výstižný príspevok...
Ja ale považujem za najpritazlivejsie mesto s naj atmosferou predsa len tu "špinavu" Bratislavu. Nech si hovori kto co chce, predsa je tu len najviac moznosti na zabavu, pekne historicke centrum, vyrastajú nové obytné a administratívne zóny a uz aj ludia su v rozmyslani trochu inde. Najmä tí, ktorí sa tu narodili nemaju uz jazzmmanom spomínane komplexy z nicoho a nikoho.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi