CK Hechter - severna kreta

Hechter je najhorsia cestovna kancelaria akou som kedy cestovala. Pracovnicky aj delegatky velmi neochotne, ked sa vyskytol problem otocili sa k Vam chrbtom.

Bola som s nimi v Chorvátsku v Tučepi konktrétne penzión Ljubomira, a bolo to super, nemali sme žiadny problém.

CK Hechter je podla mna super. Boli sme toto leto v Chorvatsku - Tucepi. Pani delegatka velmi mila, ochotna pani, taktiez pani šoferi velmi prijemni . Dovolenka s CK Hechter sa nam velmi pacila, odporucam.

Hm, cely Hechter je nejaky cudny. Mozu byt akokolvek super a pacia sa ludom ich dovolenky, ale ak niekto nedodrziava zakonne povinosti poistenia CK proti upadky, dostane zakaz predaja od SOI a nadalej smelo predava zajazdy a vyskiera sa do kamery ako celebrita, tak je to podla mna iba obycajna banda klamarov, podvodnikov a podnijaku nelegalne. Tak ich prestante konecne vsetci vychvalovat. Inak sa cudujem aj majitelovi, ze mu takato reklama stoji za to a neni jednoduchsie poistenie uhradit. Ale asi nie, pravdepodobne je tam problem s financiami, inak by to uz davno uhradil.

Ja nemôžem na túto cestovku nadávať. Bola som už 3x s touto cestovkou a vždy som bola spokojná. Bola som letecky v Egypte a na Kréte. A 1x autobusom v Grécku. Na delegátov tiež nemôžem nadávať, plnili si svoje povinnosti.

Tak my sme ešte ani neodleteli a už viem že táto CK nebude mojou faboritkou. Včera som zistila ze odlet zo Sliača ma najhoršie letové časy. Samozrejme ze Bratislava najlepšie. Čiže za tu istú dovolenku, v tom istom penzióne za ten istý peniaz majú dovolenkári z Bratislavy 11 dňový pobyt pri mori a my zo Sliača iba 9 dňový. Toto je aká spravodlivosť. Ked som sa včera na toto stazovala u CK bol mi zmazaný príspevok na ich Facebooku a co je horšie rýchlo zmazali zo svojej ponuky odlety z BA len aby nebol dôkaz lezobych časov.
Sliac odled 17.35 hod príchod Burgas 20.20 hod
Burgas odlet 12.45 príchod Sliač 13.40 hod

Bratislava odlet 4.50 príchod Burgas 7.15 hod !!!!!!
Burgas odlet 18.15 hod prilet BA 19.15 hod

Tak ako aj vám sa to zda byt fér?????

Ak vám všetkým môžem poradiť, HECHTERU sa vyhnite jak čert krížu. Sú to klamari a zlodeji!!!!!!!!!! su to alibisti a vedenie sa zatajuje.

CK Hechter je úžasná cestovka, boli sme s ňou 2x v Turecku, všetko bolo super, pracovníčka v cestovnej kancelárii bola veľmi milá, ochotne všetko vysvetlila, delegátka v Turecku bola tiež milá, takže o rok nás budete znovu informovať o novej ponuke a vopred ďakujem.

Prvýkrát letím touto spoločnosťou a hneď na úvod nám posunuli odletový a príletový čas, samozrejme v náš neprospech, t.j. pôvodný odlet z BA mal byť o 17.45 hod. posun na 10.15 hod. a prílet do BA mal byť o 20.30 hod., posun na 10.00 hod. To pre nás znamená ubratie z dovolenkového času mininálne poldňa. Je to neseriózne voči klientom a samozrejme finančnej náhrady sa nedomôžem. Veď oni s tým rátajú. No uvidím aká to bude dovolenka a že ten ultra all inclussive bude stáť za to. Služby delegáta posúdim po návrate.

Ja nesúhlasím. Bola som s cestovnou kanceláriou Hechter na dovolenke už 3-krát a bola som nad mieru spokojná. 2-krát som bola v Bulharsku a 1-krát na Rhodose. Možno je to o komunikácii s ľuďmi, pracovníčky aj delegátky sú tiež len ľudia. Ja som s nimi komunikovala úplne v pohode, nech bol akýkoľvek problém.

S Hechterom sme boli v Chorvátsku v roku 2007. Katastrofa. To bola jednoznačne naša najhoršia dovolenka. Pracovníčky Hechteru v Nitre nás vyslovene oklamali, že ubytovanie sa nachádza do 50 m pri mori. Reálne to bolo 800 metrov do kopca. Ubytovanie nám prezentovali ako penzión s polpenziou, reálne to bolo ubytovanie na súkromí, bývali sme v jednej izbe v spálni majiteľov,nad posteľami zavesená svadobná fotka, pani domáca si hocikedy prišla do skrine pre podprsenku, hrôza, naša malá dcéra sa na to dívala, majitelia starí ľudia sa každý deň hlučne hádali. Všetky veci sme museli mať celý pobyt v taškách, lebo v skriniach a stolíkoch mali domáci svoje veci. Delegátku sme videli asi 5 minút pri príchode, mala všetko v paži, zaujímalo ju len kto si zaplatí výlety. Keď nikto nechcel viac sme ju nevideli. Za túto katastrofu sme zaplatili 35.000,-SKK (2 dospelí a jedno malé dieťa)a pritom to bol last minute zájazd starým rozheganým autobusom Karosa. Nikdy viac.

Takze Hotel Malina je na rychlo dokonceny, vobec tam niesu sluzby na urovni a co sa tyka ceny na noc tak v Chorvatsku sme platili za ovela luxusnejsie ubytovanie dokonca aj s grilom ovela menej penazi. Prostredie by som prirovnal k Luniku IX nedokoncena prijazdova cesta len daka strkovo blatova. Za hotelom so len same kroviny. Co sa tyka plaze je to nie pre velmi narocnych zakaznikov, skor by som prirovnal pre zakaznikov zo ziadnymi ocakavaniami. Co sa tyka ludi na kazdom kroku Vas chcu okradnut aj ked len aspon o Par Levou ked sa date. Co sa tyka zjednavania cien necakajte nic, maximalne 2-3 Levy co je zlava takmer ziadna (odskusane v priemere skoro kazdom obchode). Uroven obyvatelstva tak isto ako aj na Luniku IX. A cestovka Hechter Slovakia ta ma vychytane co najviac hotelov, aby pekne na turistoch mohli zaryzovat peniaze, pretoze take ceny ktore sa platia na ubytovanie vobec niesu prislusne miestu, polohe a ani poskytnutym sluzbam. Uz cez Hechter Slovakia nepojdem nikdy, pretoze su neseriozny. Tak isto pisu v katalogoch ze to je 3 hviezdickovy hotel, ale ked pridete zistite ze Vas dokonca aj cestovka oklamala lebo na hoteli su hviezdy len 2. Takze som si spravil svoj pohlad na tuto cestovka a co som sa informoval viacej ludi sa pripaja ze su neseriozny a nie dobry. Takze Bulharsko vseobecne neodporucam a Hechter tiez nie. Momentalne som osobne dal vyreklamovat zajazd a aj hotel Malina, koli ubohym sluzbam ako napr.: uteraky Vam vymenia len raz za 4dni, mydlo ziadne, nepovysavane atd...Ranajky cakajte kazde ranko stale a tie iste opat. Takze toto je moj cely dojem.l

Hechter je najhorsia cestovna kancelaria akou som kedy cestovala. Pracovnicky aj delegatky velmi neochotne, ked sa vyskytol problem otocili sa k Vam chrbtom.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi