Čierna Hora - Albánsko

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

ahojte, som 25 ročná baba v ktorej sa črtá nápad opustiť slovenské hory, i ked sú krásne :) a na biku prejsť Čiernu Horu a Albánsko. Hladám parťákov ktorých by to oslovilo rovnako ako mna. Zatiaľ viem že chcem isť možno jun - jul 2016. Všetko by sa naplánovalo. privítam nadšencov - začiatočníkov ale aj harcovníkov ktorý už majú skusenosť a radi by si to zopakovali. Viac info [email protected]

Ahoj. Plánuješ na celý mesiac? Lebo nápad je to zaujímavý, len budem môcť asi len tak na 2 týždne. Samozrejme, že to je ešte ďaleko, ale iba sa vopred informujem :)

Beres ak baby?:) ci nahanas len muzsku populaciu :) ja by som isla

Čaute, aj keď tu spomínate bike, tak aj po nohách to musí byť zaujímavý zážitok. Presnejšie mám na mysli trek cez Albánsko, Kosovo a Čiernu Horu dlhý 192km/10dní a tu je čo to o ňom popísane ( http://www.peaksofthebalkans.com ). Toto leto som Albánsko a Čiernu Horu navštívil a tento trek mi dajak padol do oka, tak keby sa našiel ďaľší nadšenec budúci rok to môžme zrealizovať (takže času na rozmyslenie ešte habadej) :-)

ahoj Sofi,
jasné berieme aj baby :) napíš mi email.

Mesiac určite nie :) tolko dovolenky mať nebude cca tie dva týždne by sa asi dali zvládnuť. Ale je to ešte daleko ako si napísal.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi