Dubaj

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte.
Hľadám parťáčku na dovolenku do Dubaja. Termín môže byť cca od 9.9.2017. Chcela by som ísť na nejakých 10 dní. Zatiaľ nemám nič zarezervované, pretože pre dvoch alebo viacerých je to výhodnejšie, keďže všade v hoteloch platíte za izbu nie za osoby (aj keď idem sama, platím ako dvaja). Mám 22 rokov a som z PD.
Jediné čo zatiaľ viem určite je, že letieť budem z Prahy so spoločnosťou Emirates. Viem, že sa dá aj z BA s FlyDubai, aj to že je to lacnejšie. Už som vyskúšala oboje a určite si radšej priplatím za kvalitu a služby, ktoré poskytujú Emirates.
Čo sa týka Dubaja, už som tam bola, takže čo to poznám, viem sa zorientovať. Mám v pláne stráviť nejaký čas relaxom na pláži, no a samozrejme aj čo to vidieť a navštíviť. Všetko je o vzájomnej dohode.

preco hladas len partacku ? :D
ak by si uvazovala aj nad partakom, tak daj kontakt :D

Ahoj ak nemaš problém, že sme dvaja chalan a holka tak pošli kontakt ozvem sa a môžme ísť trojka, štvorka o to lepšie.

nechaj kontakt alebo odpis ja tiez z PD [email protected]

Anonym9; miki - hľadám parťáčku, pretože SAE sú moslimská krajina a vo viacerých hoteloch je problém pri ubytovávaní chalan - baba (pokiaľ nie sú manželia). No a jeden z hlavných dôvodov prečo vôbec niekoho hľadám je práve to, že pokiaľ idem sama musím platiť ubytko v takej istej sume, ako platia 2.
Viktor0 - daj na seba kontakt a ja sa ozvem.

Samozrejme ak by sa našli ešte nejaké baby, môžeme ísť kľudne aj partia.

no my sme M+Ž

Ahoj, píšeš,že v Dubaji si už bola a čo tak Hongkong,tam by odpadol aj ten problém v hoteloch,pre mňa by bolo ideálne spojenie oboch,dokonca niektorá letecká spoločnosť má do Hongkongu aj prestup v Dubaji,skús pouvažovať, aj ostatní čo sem píšete kto by mal záujem. majo

Anonym - momentálne chcem ísť len do Dubaja. Hongkong ma príliš neláka, neviem. Možno raz zmením názor ale zatiaľ sa tam nechystám.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi