Ktokolvek kamkolvek

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Caute,
hladam niekoho, komu uz lezie zivot na Slovensku krkom a rad by to zmenil. Je mi jedno ,ci to bude partak alebo partacka, hlavne aby to bola osoba spontanna, odvazna, s potrebnou davkou humoru a rozumu. Niekto, komu by nevadilo cestovat z krajiny do krajiny a nikde sa pridlho nezdrziavat.
Ide mi hlavne o cestovanie, dobrodruzstvo, spoznavanie novych miest a ludi, ale nemam problem sa niekde zastavit a privyrobit si nejake to euro na dalsie cesty, no nechcem sa hnat za peniazmi, chcem mat len tolko, kolko potrebujem.
Chcem zit len pre pritomnost a neriesit, co bolo a co bude, proste len zbalit par veci do batoha a ist za slnkom. Mozem vycestovat aj hned a kludne takto precestovat aj cely svet.

Ahoj :)
ty mi čítaš z duše. Pošli mi pls kontakt na teba?

dobrodruh tu je kontakt na mňa: brndiarova.lenka@gmail

AHojte, Hľadam niekoho na stop do pobaltia, finalna destinacia Tallin, naspat by sme sli uz letecky .. planujem ist v polke aprila asi tak na tyzden..takze ked sa niekto najde piste ...:) :D :D skusenosti so stopom, spanim v stane ci pod sirakom mam takze by som v tomto problem nevidel.. ..:)

Ahoj. Dlhe roky snivam presne o tom o com pises. Mam sice uz svoje roky, no podla mna neni nikdy neskoro si splnit sen. Nikdy som nemal moznost cestovat(praca a rodina). Ak by si potreboval partaka, tak som pripraveny hned vycestovat. Strasne po tom tuzim. Siel by som aj sam,ale bez reci by som sa daleko asi nedostal. Bol by som stastny keby si ma zobral zo sebou. Dakujem.
[email protected]

Takyto inzerat si dam pred letom a ani sam by som ho nenapisal lepsie :D Bol som uz v minule leto takto na skoro mesiac stopovat, mam 24r. Napis mi mail na [email protected] a popiseme si podrobnosti. Budem hladat presne rovnakeho cloveka, ako si ty, bo aj ja som taky :D

Caute ak budete mat zaujem napiste tiez by som sa na leto dakde pridal v podstate som casovo free. cestovat , stopovat , spoznavat .

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi