PARTNER NA CESTY

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj, som chalan, 20r. Rád by som išiel cestovať, zažiť nejaké dobrodružstvo, konečne byť slobodný (aspoň na chvíľu). Nemám zatiaľ žiadny plán ale odísť by som chcel niekedy po lete aby som ešte zarobil nejaké peniaze. Ak bude mať niekto záujem píšte. Email: [email protected]

Čau , jedna vec ma trošku zaráža ,že chceš žiť slobodne ale potrebuješ k tomu peniaze ... ako to budeš riešiť keď tie peniaze mať nebudeš ? zas sa staneš otrokom kvôli pár drobným ? ... neber to v zlom ale Peniaze človeka vždy budú obmedzovať , až keď sa ich zbavíš a naučíš sa žiť bez nich budeš slobodný... To je len môj názor , rob ako uznáš za vhodné ,je to tvoje rozhodnutie.

A ty žiješ bez peňazí a slobodne anonym1 ?

O pár dní sa zbavím všetkého nepotrebného a nechám si len čo treba, , nôž, mačetu , hamaku, batoh , bandasku na vodu, ešus, celtu. A čo ty keď sa tak pýtaš ? Anonym2

Nemusíš mi veriť ani ma brať vážne ,nič také od teba nečakám ale ver ,že keď sa zbavíš peňazí ktoré obmedzujú človeka v tom čo môže a čo nie nájdeš úplne iný rozmer vnímania hodnotných a zbytočných materiálnych vecí.

...možno je tento svet už pretechnizovaný, ale chodiť s mačetou a batohom niekde po lese by ma bavilo možno pol dňa...

Ahojte, s partnerom hladame ludi na road trip po USA zapad california atd, sme otvoreny moznostiam.Vypadli nam dvaja ludia...V termine od 31.8 do 15.9.2017, v pripade zaujmu piste na [email protected]

Jasné ,že pol dňa lebo dnes ľudia nevedia nič len sa voziť v autách ,lietadlách,vlakoch alebo byť pred monitorom či tv , ale málo kto chápe to ,že sme ľudia a nie stroje na prácu z ktorej aj tak ide časť vláde a poisťovniam... Kto si nevie predstaviť život bez technológií je podľa mňa rozmaznaný ale každý má svoj názor. A už sa k tomu nevyjadrujem lebo totiž to nemá ani zmysel , letná dovolenka je ako hodina prechádzky v base mimo celú kde deň predstavuje pracovný rok.

...nechcel som už do tohto vstupovať ale toto ma zaujalo - letná dovolenka je ako hodina prechádzky v base - táto myšlienka sa ti fakt podarila a máš pravdu-asi je to tak, ale ty tiež využívaš modernú techniku keď sem aktívne píšeš,keď si taký ´´prírodný ´´tak si si mal nájsť iný spôsob ako oslovíš ludí.

Vidíš len určitý moment zo života tak mi to nedávaj takéto narážky , som zvedavý čo budeš robiť v prípade svetovej katastrofy keď zlyhajú obchody aj všetky moderné inštitúcie , asi budeš žiť mince a bankovky a určite ti budú chutiť keď ich nebudeš mať čím poriadne zapiť a ak náhodou tak dostaneš sračku ,že ti členky zaleje lebo ju nebudeš vedieť vydezinfikovať... Amen tejto "múdrej" dobe ,teším sa na katastrofu a zreguluje sa obyvateľstvo od tých povrchných mudrcov.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi