Thajsko/Kambodža 3.-19.marec

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,
chystám sa vo vyššie uvedenom termíne do JV Ázie, letenku už mám kúpenú s Hainan Airlines za 500 eur: Praha - Peking (1 deň: čínsky múr) - Bangkok a rovnakou trasou naspäť. Potulky ešte úplne premyslené nemám, ale buď nejaký okruh v Thajsku, alebo cestou z Bangkoku do Kambodže (Siem Raep, Phnom Phen) a odtiaľ asi letecky naspäť. Moja predstava: rozumný backpacking low-cost (takže nie 5* hotely, ale zase ani nie úplne najlacnejší hostel s 10 ľuďmi naokolo:) a mix chrámov, prírody, jedla, miestnych ľudí, mora. Cestujem často, v tejto oblasti som už videl Vietnam a Laos. Ak by ste sa chceli pridať (ideálne cca. v mojom veku +- pár rokov), ozvite sa na [email protected] a možno sa dohodneme. Ďakujem:-)
Maťo (30)

Presne podobnu trasu som absolvoval nedavno. Najprv sme pozreli chramy a palac v Bangkoku, potom most cez rieku Kwai, nasledne sme sli do HUA HIN,,  dalej pokracovali cez  surat thani na ostrov koh samui, potom ostrov koh tao ,, odtial nocna lod zasa do surat thani a autobus do Phuketu, po phukete phi phi island a nasledne na Krabi.  odtial do Hay yai a do kuala lumpur. Odtial letecky do Phnom Phen do kambodze.  Bus do Sihanouk.  Odtial do Siem Reap,  a odtial uz len bangkok a domov. 
 
Na kazdom mieste chramy, palace, snorchlovanie, dzungla a ine lokalne tripy.... Najlepsie pozicat si skuter a pokukat okolie. Dali sme to za 21 dni a bol to celkom masaker. 3-4 dni sme spali v buse alebo na lodi, co bol nocny spoj niekam dalej. 
 
ak by si mal nejake otazky, kludne sa pytaj.   [email protected] 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi