Voľne víkendy, kempovanie, stanovanie, stopovanie, príroda, Rainbow...

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Hľadám si kamarátku, partnerku či priateľku ktorá rezonuje na podobnej vedomej vlne ako ja a má podobné priority, hodnoty či ideály. Ja milujem dobrodružné cestovanie, stopom, prespím vonku alebo u niekoho cez couchsurfing, cestujem veľmi nízkorozpočtovo,...rád len plávam zo životom v čase a priestore. Nie som materialista, mám rád prírodu, zvierata, Slnko, jazerá...pohodu, zmysluplné diskusie o živote, spoločnosti, o láske...meditovanie ale aj dobré pivko či join :-) Výborne sa cítim na Rainbow Gatherings... Nemám rád stereotyp, milujem život, veľa snívam ale aj žijem. Rád spoznávam svet a zároveň aj sám seba. Mnoho ľudí sa dnes pomaly zobúdza zo svojho egoického sna. Nie je ale bežné stretnúť vedomú osobu ktorá má podobné cestovateľské sny, dobrodružného ducha a všeobecne predstavy o „hippie“ nekonvenčnom živote. Žiaľ, ani ja sám nežijem život úplne podľa mojích predstáv a preto sa momentálne nachádzam vo fáze kedy musím chodiť do práce aby som si zarobil nejaké peniaze. Preto si hľadám príjemnú osobu na trávenie spoločných chvíľ – najlepšie mimo mesta, vypadnúť na aute, zobrať stan na víkend a kto vie, časom sa vybrať možno aj ďalej. :-) p.s. Nehľadam zo zúfalstva - ja som spokojný sám so sebou. Nezapájam sa do žiadných intríg či akýchkoľvek nezmyselných konfliktov nech už ide o akýkoľvek vzťah. Ja mam rád život a hľadám osobu s ktorou ho môžem chvíľami - dlhšími či kratšími prežívať spoločne. Peace :-) - ak si sa rozhodla odpísať mi, prosím napíš aj svoj e-mail a ja ti určite odpíšem.

cauko ozvi saa :) [email protected]

Ahojte, zabudol som dodat ze prave byvam v Bratislave. :-)...

Mozes sa ozvat :) [email protected]

Ahojte, to som ja, "anonym" co napisal tento prvy prispevok. Moj zaujem stale plati a ak napises budem rad, avsak uz do par dni nebudem v Bratislave ale v blizkosti Trencina. Takze najlepsie, Trencin, Banovce nad Bebravou, Prievidza ci okolie. Kludne napis, zacina jar a ja stale chodim na vandrovky sam :-)

Ideeem :)

Zdravím vychutnávača krásneho života, a keďže som z okolia TN a Bánoviec... odpisujem... baví ma plaviť sa životom na vlnách pohody, Slnka a dobrej nálady,,, ;))

ak nevadí vek okolo 40 ozvi sa..: [email protected]

[email protected] som vsak z KE, heh..

Kedze sa ku mne tento inzerat dostal az dnes, je mozne, ze uz neni akutalny. Kazdopadne by som uvitala partaka na vandorovky svetom, krajinami, horami, lesmi, pralesmi ci lukami a dolinami, riekami alebo jazerami, peso ci na kolesach alebo skialpoch (este sa len rozbieham)..prosto sa rada tulam, meditujem, levitujem a tak podobne :) nie som zufala :)
Nenapisal si kolko mas rokov. Tak snad sa to dozviem: [email protected] a zijem v Ba

[email protected] ...prebohaaa toto je uz jak kasting. snáď sa dostanem do užšieho vyberu :-)

Čauko, každy vikend v inom svete. Mám kamarátov ktorí myslia podobne ako ty, kludne dáme opekačku a rozoberieme zmysel života. :) piš [email protected]

Ahojte, 

hladam kamosa na turistiku, kempovanie... som v BA, 30rocna milovnicka prirody. Zazime spolu kopu novych zazitkov :)

[email protected] 

Ahoj ak sa bude konať alebo plánovať nejaký trip rád by som sa pridal. Dajte vedieť na [email protected].

Ahojte vsetky dobre duse, to som "Ja", Anonym co pisal prvy originalny prispevok. Ospravedlnujem sa ze nereagujem. Je mi to uto ze som si na to nenasiel cas a velmi si vazim kazdej uprimnej odpovede! Od kedy som to napisal tak som stale niekde rozcestovany, v BA som sa dlho nezdrzal...

...nie je lahke stretnut sa s "nomadom"...

p.s. berte stoparov ktori maju usmev na tvari... :-)

Vsetkym prajem vela stastia a Lasky v zivote!

čauko som síce chalan ale mám skoro taký istý pohlad na život ako ty a som rád že som neni sám a inač ja tiež hladám nejaké to slučne uvedomelé dievča mám 18 tak sa kludne tie mladšie ale aj staršie ozvite!!!!!a taktiež by som sa rád porozprával s niekym uvedomelým!!!!!!!

a ešte neviete niekto či sa niekde konajú tie rainbow family stretnutia ale aj na slovensku alebo či sa stretavaju takýto ludia v prírode a tak a ked hej tak by som poprosil nejaké info dakujem.... [email protected]

Všetkých Vás srdečne zdravím.
Cez vííkend (od štvrtku do nedele) je krásna akcia pri Turčianskych Tepliciach.
Ak máte radi remeslá, prírodu, handmade výrobky, bylinky, workshopy, koncerty.. zaujímate sa napr. o prírodné staviteľstvo.. slobodné duše... určite sa Vám bude páčiť.
Víkend mám voľný, no nemám nikoho aktuálne na štvrtok, ani víkend.. kto by cestoval so mnou.
Ak teda niekto pôjdete trasa Trenčín - Prievidza.. rada sa pridám :-)

posielam link, ak by ste chceli pozrieť o čo sa jedná:
http://www.projekt-zivot.sk/drienok2016/index.html

Ahoj :) neverila som, ze niekedy este niekomu napisem prostrednictvom internetu, ale tvoj prispevok ma presvedcil urobit vynimku ;-) CESTOVANIE, DOBRODRUZSTVO, POHODA, CHILL, PRIRODA, ZIADNE STEREOTYPY, PIVKO. -> som rada, ze sa niekde pohybuju rovnaki ,,blazni" ako ja :D Ak aj teba presvedcil tento prispevok a mas zaujem zistit viac (mozno rovnakych) zaujmov, otvor email, vytukaj par spontannych slov a zistis, ci to bolo spravne rozhodnutie. Krasny a nicim neruseny den, dobrodruh ;-) KONTAKT: [email protected] (pozor na 2 ,,r" ---> nech to niekto neriesi ako spam resp.omyl :D )

Ahojte, rada by som vam poskytla zlavu na booking 10% z ceny ubytovania:) kedze aj mne tak vela portalov pomohlo,posuvam dalej :
https://www.booking.com/s/15_8/811ce3b5

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi