Gulf 2017

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Hladam spolucestovatela alebo spolucestovatelku, ktory by mal zaujem si troska polietat a pochodit po krajinach zálivu. Nebudem mat vela casu, kedze v novembri by som este chcel ist Barma alebo Laos, pripadne obe spolu, takze zhruba tak na 2 tyzdne, v mesiaci februar 2017. Viacmenej taky pohodovy trip ako pauza od takeho hardcore backpackingu :-) Priblizny itinerar je KUVAJT-BAHRAJN-KATAR-UAE. Viac info: email ([email protected]) Cestovatelske skusenosti vyhodou, ale nie podmienkou :-)

Ahoj Peter, Mozem sa pridat ?

Nazdar :-) Dik za reakciu. Napis mi prosim Ta na email, nieco o tebe a ako by si si cely ten trip predstavoval, ake mas pripadne skusenosti a kde si uz vsade bol. Trocha o tom pokecame a preberieme detaily a skusime to dat nejak dokopy potom.

P.

Ahoj. Ja by som tiez mala zaujem. Mozes napisat nieco viac o tom aky je plan a rozpocet? :-)

Ahoj Lucy. Som rad ze ta to zaujalo. Myslim ale ze toto nie je priestor na nejake detailne dohadovanie sa, skor len take kontaktne forum. Napis mi preto prosim na email: [email protected], nech to tu nespamujeme. A preberieme vsetky tie podrobnosti. Dik.

na tomto linku najdete aj par aktivit, ktore by som rad podnikol pocas tohto tripu : http://www.dobrodruh.sk/forum/extreme-lovers-sand-snow-skiing-one-day-uae
To len pre blizsiu predstavu, ze o zabavu nudza nebude :-)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi