Spolucestovateľ/ka na stopovanie Európou pre máj - august 2018

Ahojte hľadám spolucestovateľa/ku na únik od bežného života, pre vytvorenie zážitkov na cely život, spoznanie časti Európy.. Naša cesta by mohla smerovať niekam k moru, po zaujímavostiach, histórii.  

Ahoj, rada by som išla stopovať po Európe, ale ešte chodím do školy čiže sa mi dá len júl-august, ak by si chcel :) za 2 mesiace sa dá tiež toho veľa zažiť.. Ozvi sa keď tak [email protected]

poprosím e-mail ;)
[email protected]

Ahoj :) môžeš sa aj mne ozvať :) [email protected]

Ahoj. Znie to fajn. Ozvi sa aj mne. ?
[email protected]

Mozno by som nieco podobne skusil , som z pd,

Stále aktuálne? napíš.... [email protected]

HĽADÁM STOPÁRA NA SÚŤAŽ V STOPOVANí

Ahojte :-)

16.06.2018 bude prebiehať súťaž v stopovaní,na ktorú si hľadám parťáka :-) Musí byť opačného pohlavia nakoľko dievčenské zoskupenstvá sú zakázane :-)
Vyráža sa z Prahy a stopuje sa cca 5000km a počas cesty treba plniť rôzne úlohy ako napr. ochutnať miestne jedlo, vykúpať sa v rieke a všetko je potrebné dokumentovať.
Cestuje sa úplne na pankáča. Tomu rozumej spanie v spacáku na pláži alebo niekde vonku na pumpe. Dva roku dozadu bola hlavná cena spiatočná letenka do USA.

Hľadám niekoho kto je dobrodruh, má už niečo prestopované a chcel by sa vydať na takéto dobrodrzužstvo.

Viac info na
http://www.jedu.cz/mistrovstvi-cr-v-autostopu

Ahoj:) určite su zakázané dievčenské zoskupenia ? Rada by som sa pridala, a čo viem tak minulý rok bolo aj dievčenské zoskupenie ?

Ahoj
Ano urcite su zakazane cisto babske partie. Minuly rok urcite nebola babska partia. Pozri si ich stranku :-)

Zdravím tiež by som sa rád pridal ak je to ešte aktuálne ? [email protected]

Ahojte. Tiež by som sa rada vydala na cesty od cca mája- augusta. Najlepšie stopom so spacákom. Cieľová destinácia Portugalsko a čo sa udeje po ceste, ponechám na osud :D Nerada extra plánujem, aj tak sa to poväčšine zmení. Je tu niekto, kto by do toho šiel? :)

Ahoj. Znie to úplne super :) rada by som sa pridala k tebe, ak máš záujem :) Môžeš mi napísať na email: [email protected] alebo prostrednictvom fb: https://www.facebook.com/kmecova.ivka 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi