Prestížna fotografická súťaž hľadá aj tento rok najlepšie zábery z celého sveta

Red Bull Illume Image Quest spustil už svoj 6. ročník a 50-členná porota plná renomovaných expertov je opäť na love tých najlepších športových a dobrodružných záberov. Máte také vo vašom portfóliu? Tak ich ukážte svetu!

Do súťaže sa môžete prihlásiť do 31. júla 2021 na webe redbullillume.com. Nerozhoduje, či ste profesionál alebo amatér. Tento rok je k dispozícii až desať kategórií a nechýba ani obľúbená kategória Best of Instagram, v ktorej za statické aj pohyblivé snímky hlasuje každý mesiac verejnosť. Ak medzi vaše superschopnosti patrí kreativita a zachytávanie špeciálnych momentov objektívom fotoaparátu a nechýba vám ani láska k dobrodružstvu, tak by ste rozhodne nad svojím zapojením nemali váhať. Registrácia je spustená od začiatku marca, je zadarmo a na prípadnú realizáciu foto-projektov snov, ktoré plánujete, máte ešte stále pár týždňov. Podrobnejšie informácie o jednotlivých kategóriách nájdete aj v článku na webe redbull.sk.

INŠPIRÁCIA PRE FOTOGRAFOV, POTEŠENIE PRE DOBRODRUHOV

Pozrite si výber 50 najlepších záberov, ktoré vás prenesú na tie najkrajšie prírodné miesta na svete - pod hladinou aj vo vzduchu, na horách aj v parkoch, v každom ročnom období. Potešte svoju dušu prahnúcu po cestovaní a dobrodružstve, súťažiaci z Red Bull Illume sú zárukou kvality.

V roku 2019 Red Bull Illume zaregistroval rekordných 59 551 súťažných príspevkov. Celkovým víťazom sa stal Ben Thouard, fotograf žijúci na ostrove Tahiti, ktorý sa špecializuje na oceán, surfing a iné vodné športy.

redbull

redbull