Dobrodruh na cestách: Nová kniha Joža Terema aj s podpisom a venovaním

Pridaj do svojej zbierky knihu Dobrodruh na cestách od zakladateľa Dobrodruh.sk Jozefa Terema. Navyše len tu ju môžeš dostať aj priamo s podpisom a osobným venovaním od autora.

Jozef Terem je jedným z mála stále aktív nych cestovateľov na plný úväzok, ktorý putuje po ďalekom či blízkom svete už viac ako 30 rokov a počas tejto doby precestoval desiatky krajín.

Okrem cestovania publikuje v mnohých periodikách, je zakladateľom pravdepodobne prvého nezávislého cestovateľského portálu na Slovensku Dobrodruh.sk a tiež prvej cestovateľskej kaviarne Dobrodruh

Cíti sa však dobre nielen v odľahlých exotických končinách, ale aj v našich lesoch, dolinách, či na Kamzíku v rodnej Bratislave. 

Dobrodruh na cestách

Vo svojej prvej knihe popisuje, ako celý jeho príbeh odštartoval, ako na vlastnej koži testoval, skúšal a naberal skúsenosti a hlavne, akými zážitkami sú popretkávané jeho opakované cesty po Rumunsku či Gruzínsku, aké nástrahy ho čakali pri putovaní do Indie, alebo aké to je pohybovať sa medzi domorodcami na území exotickej Papuy.

- Medzičasom vydal autor aj svoju druhú knihu - Dobrodruh na cestách 2, ktorú si môžeš kúpiť TU: Dobrodruh na cestách 2 aj s podpisom a venovaním autora Joža Terema.

Dobrodruh na cestách

Ako vyštudovaný historik a etnológ sa vždy zaujíma nielen o krajinu, ale hlavne o ľudí, ich bežný život a zvyky.

  • POČET STRÁN 256
  • ROZMER 170×240 mm
  • PREDBEŽNÝ DÁTUM VYDANIA 15. 11. 2021

Chceš knihu Dobrodruh na cestách?

Vďaka! Je viacero spôsobov ako ju získať.

Ak chceš podporiť priamo ďalšiu tvorbu autora a tým aj portál Dobrodruh.sk, máš na výber 2 spôsoby:

  1. Knihu môžeš získať osobne v cestovateľskej klubovni Dobrodruh v Bratislave za cenu 15 euro. Klubovňu Dobrodruh nájdeš v Bratislave na Vajnorskej ulici pri Istropolise: https://www.facebook.com/dobrodruh.cestovatelska.klubovna
  2. Objednaj si knihu mailom na [email protected] alebo vyplň objednávku, ktorá je nižšie. Stačí uviesť meno a adresu, kam chceš poslať knihu. Príde ti na dobierku alebo môžeš po dohode vložiť sumu na účet a kniha príde ako poštová zásielka. Ak chceš aj venovanie od autora, do poznámky napíš, čo by v ňom malo byť. Cena: 15euro + cca 3 eura poštovné a balné.

Jozef Terem, West Papua

Objednať