4 veľké okruhy v priebehu leta

čaute, volám sa Milan a som z košíc. Budem mať už 34, ale verte mi že na toľko nevyzerám a ani neposobím, nie som žiadna zrúda, mám 82kg a na jarný slnovrat sa oholím :D. Každú chvíľu by som mal prísť k nejakým peniazom, takže dávam výpoveď a mám v pláne ísť autom volvo v50 2009, 1,6D na 4 veľké okruhy v priebehu leta. žijem sám, kamarátov mám pomálo a psa si kvôli tomu neadoptujem :D Ide o to, že sám sa do toho pustiť nechcem, bolo by mi smutno :D hľadám najlepšie babu, kedže mi ide o spoločnosť nie o ďalšieho súrodenca alebo alfasamca :D Mám v pláne vyhodiť zadné sedačky, ajkeď sa dajú sklopiť do roviny a vojde sa tam veľký matrac. Keď budeš chcieť spať niekde pri aute vonku okej :D, ale nevravím, že keď budem mať dobrú náladu môžme sa striedať :D časom by sme to určite nejak vyriešili ;)

K plánu: žiadne stresy, a naháňačky, proste podľa pocitu a to znamená, že zastaviť kde chceme, pozrieť robiť čo chceme, keď tma máme kamošov rodinu tak sa zastavíme spoko, velké mestá a ich pamiatky prioritne nemám v pláne vyhľadávať. Cestovať MIMO spoplatnených ciest, proste totalny low cost bez stresov, vezmem aj udicu :D Európu som už pochodil a aj pošoféroval, tak teraz si to chcem naozaj užiť.

okruhy náhodne, nie chronologicky:

1. smerom do rumunska na pobrežie čierneho mora odtial po pobreží do atén a po pobreží jadranského mora domov.

2. smerom do talianska po jadranskom pobreží do palerma a odtial druhým pobrežím do španielska portugalska a domov po biskajskom zálive cez francázsko

3. praha nemecko holandsko trajekt do uk - anglicko wales skotsko a nazad

4. polsko litva lotyssko estonsko trajekt talin helsinky a cez skandinaviu domov

sú to len hrubé náčrty smeru, taže tak nejak....... [email protected]

PS. myslím to vážne..........nie som zrúda a fakt sa oholím :D

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi