Švédsko - turistický sprievodca

Švédsko - krajina plná tajov a krás prírody, rozprestierajúca sa od Baltského mora až k polárnemu kruhu. Krajina, kde okrem svojráznych obyvateľov nájdete i miesta na oddych, ako napríklad mimoriadne kúzelné pláže, ale tiež stredoveké mestečká, skrývajúce tisíce zaujímavostí, zasnežené vrcholky hôr a nezabudnime na srdce Švédska - nádherný Štokholm vystavaný na štrnástich ostrovoch.

Koncerty nahých huslistov v prírode

Počuli ste o podivuhodných tradíciách, akými sú napríklad koncerty nahých huslistov v prírode? Chcete prísť na kĺb záhade jazernej príšery? S novým turistickým sprievodcom z prestížnej britskej rady Rough Guides sa dokážete v pôvaboch Švédska dokonale vyznať.

Sprievodca je doplnený farebnými fotografiami a podrobnými mapami. A samozrejmosťou sú aktualizované detailné informácie o ubytovaní, stravovaní, zábave či doprave.

svedsko rough guide

Vychádza 13. 6. 2018, EAN: 9788075653086 brožovaná väzba, celofarebné prevedenie, 400 strán, bežná cena: 598 Sk Originálny názov: The Rough Guide to Sweden Preložil: Jan Sládek ukážka: https://issuu.com/nakladatelstvijota/docs/svedsko