Hladame veselu turistku do Maroka

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,
Túto jeseň (pravdepodobne v septembri) sa chystáme spoznať krásy Maroka. Zatiaľ sme dvaja chlapi a jedno milé žieňa, všetci vo veku okolo 30 rokov. Veľmi by sme uvítali nejakú pozitívne naladenú ženu - turistku. Plánujeme si prenajať auto a navštíviť modré mesto Chefchaouen, Marakesh, spraviť si výlet do púšte a vyskúšať si "snowboardovanie" na pieskových dunách, výlety do hôr, k vodopádom, oddýchnuť k moru a veľa ďalšieho podľa dohody. No kameň úrazu, ktorý zatiaľ odradil každú nadšenú záujemkyňu, je výstup na vrch Jebel Toubkal (Nadmorská výška: 4 167 m). Na výstup netreba žiadne špeciálne vybavenie, nie je to žiaden extrém, no nie je to ani kopec pre ženu, ktorej najväčší turistický výstup bol lanovkový výlet v lodičkách na Chleb. Výstup na vrchol samozrejme nechceme dosiahnuť za každú cenu, no úspešný výstup by nás veľmi potešil. V rámci pozvoľnej prípravy na tento výstup plánujeme spraviť niekoľko turistických výletov aj po Slovenských horách. Prípadnú záujemkyňu o Maroko radi uvítame najprv na niektorom z týchto výletov, nech sa nevidíme prvýkrát až v Afrike. Termín a detailnejší program dohodneme spoločne, aby sme vyhoveli všetkým zúčastneným.
Poteší každá správa od záujemkýň, ale aj prípadne tipy od ľudí, ktorí Maroko navštívili a chcú sa podeliť o skúsenosti. Pekný večer. Marek

Ahojte, predpokladal som, ze po napisani komentaru ma server poziada o kontaktny email, no nestalo sa tak. Tak prikladam kontaktny email : [email protected]. Telefonne cislo tu pisat nejdem, nech mi zajtra nevola 10 ludi s bambusovymi ponozkami.
Pekny den. Marek

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi