Hodnotenie CK Last Minute Travel s.r.o.

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Práve sme sa vrátili z Turecka, kde sme absolvovali nezabudnuteľnú dovolenku v Alanyi. Pri výbere cestovnej kancelárie sme sa rozhodli pre Last Minute Travel, ktorý je novým subjektom na palete CK. Risk v tomto prípade sa snúbil so ziskom. Táto cestovka totiž do bodky splnila to, čo ponúkala. Navyše za rozumnú cenu v päťhviezdičkovom hoteli Diamond Resort Hill. Bónusom pre nás, skúsených cestovateľov, bola ochota a ústretovosť pracovníkov cestovnej kancelárie. Navyše kvitujeme ich individuálny prístup ku klientom. Nádejáme sa, že v tomto trende budú pokračovať, čím rozšíria rady spokojných dovolenkárov, ktorí pri plánovaní ďalšej dovolenky budú favorizovať Last Minute Travel.
Štefan

Štefan, toto je PR alebo normálny poctivý príspevok? Lebo ta posledná veta sa mi už trochu nepozdáva :)...

Aj bývalý Alex Tour si rovnakým spôsobom robil reklamu na týchto stránkach a v tejto praxi ďalej pokračuje len pod iným názvom.

A. koller poveril nejakeho zamestnanca aby nieco pekne napisal? Alebo je to dokonca z jeho hlavy?

Nečakal som takú odozvu na moje hodnotenie práce zamestnancov CK Last Minute Travel. Nakoľko pracujem v mediálnej oblasti, nie je pre mňa neznámy pojem PR ČLÁNOK. Musím zdôrazniť, že nie som zamestnancom uvedenej CK! Pri hodnotení dovolenky som ventiloval iba moje, naše pocity. Bez nároku na honorár. Nenosím ružové okuliare, ani nezavádzam. Nebol som jediný, ktorý sa vyjadril uznanlivo na margo poskytnutých služieb. Nepatrím do kategórie ľudí, ktorí pod rúškom anonymity na internete píšu so zámerom pomôcť, či poškodiť subjektu, ktorý je denno denne konfrontovaný množstvom klientov. Spokojných, či nespokojných. Ja, my patríme do tej prvej kategórie.
Štefan Ágh

Štefan, ak je tak ako pišeš som veľmi rád, že niekto tak kultivovane dokaže vyjadriť svoj nazor. Ja sa však snažim aby tu neprichádzalo k dezinformáciam. To známená, aby si tu zamestnanci CK nepridávali vlastne príspevky a na druhej strane, aby tu ani nikto niekoho neprávom neosocoval a nepoškodzoval.

Teši, ma že si mal dovolenku podla svojich predstav a dakujeme za príspevok a skusenost.

Jozef Terem - ADMIN

Pan Terem, velmi rad si precitam kladne, ako i zaporne reakcie na moju cestovnu kancelariu LMT, ohladne jednotlivych zajazdov, ktore by som v pripade negativneho pocitu zo zle stravenej dovolenky, osobne konzultoval s cestujucimi. Zaroven ako majitel a jediny konatel CK LMT, si neprajem, aby ste moju CK, spajali s byvalou CK Alex Tour, iba ak to, ze sa s jednotlivymi majitelmi a konatelmi CK, stretavam na vystavach cestovneho ruchu.
S pozdravom, PhDr. Ladislav Csollei

Ale si podvodnik a každý kto podniká s Kollerovcami. Aj na Teba sa chystáme dť trestné oznámenie. Však všetkých nech preveria.

ORSR hovori nieco ine...Spolocnikom je aj Sz. Koller, syn Alexandra Kollera, majitela ALEXTOUR... Donedavna bola konatelkou LMT p. Kollerova, manzelka A.K....

Vážený Anonym. Žiadam Vás, aby ste nerozširovali nepravdivé a klamlivé informácie o mojej firme, nakoľko tieto môžu byť považované ako trestný čin. Pani R.K nikdy nebola ani konateľkou, ani majiteľkou mojej firmy, pán Sz.K. je spoločníkom - a nevidím dôvod, prečo by nemohol byť. Firma bola založená ešte v roku 2010. Ak v budúcnosti budete "skúmať" OR, odporúčam, aby ste overili správnosť Vami uvádzaných údajov. Táto stránka vraj slúži na hodnotenie služieb cestovných kancelárií. Ak nič iné neviete dodať, len skúmať OR - čo sem nepatrí - radšej využite naše služby a potom napíšte Vaše skúsenosti. Ladislav Csollei

Pan Csollei, vdaka za prispevok. Len nerozumiem jednej vasej poznamke adresovanej mne, ako ADMINOVI: "Zaroven ako majitel a jediny konatel CK LMT, si neprajem, aby ste moju CK, spajali s byvalou CK Alex Tour....."

Ja osobne som vas v tomto Fore niekde spajal s byvalou CK Alex tour?? Ja do diskusie Fora ohladne cestoviek vobec nevstupujem, iba vtedy, ked mam dojem ze tu niekto SPAMUJE alebo pouziva hrube vyrazy... Ostatne prispevky su prispevky citatelov, ktorých ja nepoznam. Redakcia Dobrodruh.sk si žiadne prispevky neobjednava, od toho sa dištancujeme! Naši čitatelia tu vyjadruju svoje nazory, s ktorými nemusi každý suhlasit. Je možné však na na vždy reagovať a veci uviesť na pravú mieru.

Zdravim, neviem ci je na mieste tvrdit ze CK ALEXTOUR nema nic spolocne s CK LASTMINUTETRAVEL, vzhladom na skutocnost, ze sa da povedat, ze byvala stranka CK ALEXTOUR je TAKMER IDENTICKA so strankou CK LASTMINUTETRAVEL. Ako klamat tu mozu "majitelia" len samych seba... Ten kto sa len trochu hybe v cestovnom ruchu, resp. sleduje stranky cestovnych kancelarii, to vidi, ved neni blby... Len je skoda, ze na Slovensku takymto VELKYM PANOM PODNIKATELOM prejde vsetko!!!!

Prepacte, je to forum o dovolenke alebo o majiteloch cestoviek? Nasa dovolenka v juni v Turecku v hoteli Doganay bola nasa najlepsia dovolenka s ckLastminute travel.

Poprosim diskutujucich, aby sa zamerali na kvalitu zajazdov tejto CK a prakticke skusenosti zo zajazdov. Toto sa mi zda najpodstatnejsie. A poprosim o realne skusenosti! Cize konrektne uvedte svoje cele MENO, termin zajazdu, hotel atd... V opacnom pripade hrozi, ze budu vase prispevky odstranene.

Dakujem za pochopenie

Jozef Terem - ADMIN

CK LASTMINUTETRAVEL je iba prekopana CK ALEXTOUR, ci sa to paci p. Csolleiovi alebo nie. Totizto za CK ALEXTOUR komunikoval aj sucasny spolocnik p. Szillar Koller, ktory do CK LASTMINUTETRAVEL pribral p. Csolleia az od 25.05.2013. Tiez sidlo maju sp
BTW: Bol som v priamom pravnom vztahu s ALEXTOURom a doteraz tie dlhy a problemy, co mi z toho ostali lutujem. Viem teda o tom svoje poznam aj ine spolocnosti zo zahranicia, ktore boli Kollerovcami vyuzite.
Tiez "pozdravujem" spravkynu konkurznej podstaty Alextouru p. Mrazovu (p. Zemka) a dalsiu novu firmicku do partie ROSEGARDEN a prislusnu p. Kollerovu - to pre uceleny obraz.

Kde sa mozete stretnut s LASTMINUTETRAVEL su weby: deluxetravel.sk, lacnedovolenky.sk, lastminutetravel.sk, plaze.sk.
Ku kvalite: od cestovky, ktora ma pochybne pozadie a napriklad neuvadza ani oficialne na kolko je poistena voci upadku ruky prec. Tych ktori budu pisat recenzie, tiez poprosim takisto ako admin aby uviedli svoje cele MENO, termin zajazdu, hotel, delegata, ...

Par linkov ako to aktualne je/bolo s ALEXTOUR-LASTMINUTETRAVELom:
http://www.ta3.com/clanok/1013137/majitel-skrachovanej-cestovky-znova-podnika.html
http://hn.hnonline.sk/ekonomika-a-firmy-117/alex-tour-sa-na-trh-nevrati-566630
http://www.rtvs.sk/tv.programmes.detail/archive/2433?date=24.02.2013

Dobrý večer. Pred sviatkami sme s vrátili z Kuby, kde sme boli s cestovkou last minute. Všetko sa vybavilo rýchlo, neviem o čom píše prechádzajúci komentátor. Nerozumiem ani pozdrav pre správcov, ak dobre viem, týchto vymenúva súd. Z našej strany sme mali všetko zabezpečené. Hotel Villa Tortuga, Varadero. J.Prokop

Vazeny Anonymouse, z vasho prispevku vyplyva, ze ste urazeny clovek, ktory nepatrí do obchodneho zivota. Obchod neznamena vzdy iba zisky ale niekedy aj straty. Ak ste mali s nejakou byvalou spolocnostou nevyrovnane ucty, mozete to uplatnit v konkurze. Je to tak aj u nas, v stavebnictve, kde nam niektori dodavatelia dlzia statisicami, pri tom tie iste osoby vlastnia dalsie firmy. Nie je to nic nezakonne. Nechcem obhajovat ani jednu stranu, som obchodnik a viem ze v dnesnej dobe je vela tazkosti - mozno vdaka financnej krize. Na vasom mieste by som bol opatrny a zbytocne by som neuvadzal mena - aby som neporusil prislusny zakon. Je smutne, ze na tejto stranke sa opakuju prispevky urazenych %obchodnikov% ktori svoj obchodny neuspech odzrkadluju placom a hnevom v neprospech inych. Z.K. 

ďakujem anonymovi, čo uviedol ako je to s pánmi .............. majiteľmi bývalej Ck alextour a najtávajúcej ..............................., pozrel som si príspevok TA3: http://www.ta3.com/clanok/1013137/majitel-skrachovanej-cestovky-znova-podnika.html ide o jasných ................... a nebyť tejto stránky a príspevku anonyma, kúpili by sme od nich viacero pobytov a zrejme by sme sa poriadne okašlali.

/príspevok bol upravený Adminom, aby nenarúšal etický kodex/

Dobrý deň. Po prečítaní príspevkov som zostala na vážkach, pretože som dnes chcela objednať dovolenku cez portál lacnedovolenky.sk. Avšak teraz neviem, či je to dobrý krok, či dostaneme všetko čo bolo napísané v ponuke. Prosím poraďte mi. Ďakujem.

kukám na stránku ale niečo sa mi nezdá napr. http://www.lacnedovolenky.sk/kupon/dubaj-4399-eur-marco-polo-4149-219-8-dni-slovensky-delegat-ranaj…
toto je trochu zavádzajúce - predpokladám, že cena zájazdu je 4.399Eur, ale napísané je to ako 4* 399 Eur 4*, predpokladám, že administrátor spravil chybu pri písaní textu. Ale zase cena zájazdu na osobu 399??? Letenka stojí 2x tolko

Nekupujte nič od lacnych dovoleniek ani last minute travel!
Náš zájazd bol zrušený a už zrazu niet organizátora zájazdu, všetci aj lacne dovolenky aj last minute travel sú len sprostredkovatelia, nevedia koľko stála letenka, koľko ubytovanie, akú majú províziu...

Dobrý deň. Cez www.lacnedovolenky.sk som kupila zajazd. akurat vcera sme sa vratili. Nemali sme vacsie problemy. Mali sme ist na ostrov Lanzarote a tyzden pred odletom nam zmenili hotel, ktorý bol ale na ostrove Gran Canaria. V konecnom dosledku to ani nevadilo, dostali sme vsetko co slubovali. Cca 12 hodin pred odletom sme este sice nemali ani letenky ani vouchery na ubytovanie, ale po mojom neustalom dobiedzani (z pochopitelnych dovodov) sme ich dostali a potom uz bolo vsetko ok. Nabuduce uz cez nich asi nepojdem ale aspon sme dostali co sme si zaplatiili.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi