Poď niekam :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj, mám 22r. a zmluvu v praci do konca augusta. Od septembra mam úplné voľno, a chcem vyraziť do sveta a vidieť čo najviac. Ak by si sa chcel co i len na chvilku so mnou niekam vydať nechaj na seba kontakt, ja sa ti ozvem :)

Ahoj, mám 20 rokov a tiež by som chcel teraz v septembri vyraziť, mám aj presný nápad, kam presne.. budem rád ak sa ozveš.

Cawes,skus napisat svoju predstavu na [email protected]

Ahoj, mám 21 a mám september voľný. Tiež by som niekam isla. Nápis: [email protected]

Ahojte , tiež mám 23 a rad by som niekde isiel čo sa týka spoznávania , dovolenky , trosku vzrušenia a všetko okolo toho. Viem celkom pekne základy angličtiny a nemčiny , a tak isto to plánujem už nejaký ten čas , takze ak by ste mali záujem skúsiť vytvoriť nejaký spoločný plán, napíšte a možno vymyslíme niečo . Ďakujem
[email protected]

rad by som šiel prisposobim sa mail [email protected]

Ahojte tiež by som mala záujem sa pridať :) píšte mail [email protected] poprípade fb Eva Štefanková

Ahoj, a čo tak mestá? Dubaj, Hongkong, Tokyo atď, majo

Ahojte,

ak by sa chcel niekto pridať, ideálne parťáčka na precestovanie Španielska alebo Thajska, resp. Ázie v budúcom roku 2019, tak pokojne sa ozvite. :) 

[email protected]

 

Ideme dvaja chalani v novembri po 15-tom do Vietnamu. Pridá sa niekto?

Zaciatkom Novembra (odlet 8ho Novembra ) planujem ist do Thajska, takze ak je stale zaujem tak mozeme ist spolu.. Juh mam uz viac menej prelozeny takze tentokrat by som chcel ist na sever . Chang Mai a oddial hore (najlepsie na pozicanej motorke ) do tzv . Zlateho trojuholnika (hranice s Barmou a Laosom) . Ak by bol nejaky cas nazvys tak by som este uvazoval spravit si kratky odskok do Kambodze. Cestu planujem aspon na 3 tyzdne az mesiac.

Ahoj,

mám 39, čerstvo rozvedený :))) idem si splniť dávnejší sen: BA - Edinburgh - BA, popritom sa uvidí čo sa pripletie do cesty.

Chce ísť niekto somnou?

T

ahoj, aj ja mám 39 a nie som rozvedená ani vydatá :)) máš aj dieťa/deti ?

aha, veď to už je takmer rok, tak to sa už určite veľa pomenilo :))

Ahojte ja mam zaujem o dovolenku v nejakej letnej destinacii teraz v januari po novom roku ..mam 23 a celkom blazniva osoba..volam sa Zuzka...ozvyte sa :) Fb: Volajte Ma Zií (piste soravy) Instagram Ziilikesgram a mail [email protected]

Ahoj. V decembri mám dosť voľna do konca roka a aj v januári. Rada sa pridám na nejakú akciu, alebo výlet. Môžeš mi napísať na mail [email protected]

Ahoj, ten prispevok je rok stary, ale ja by som chcel ist niekam este teraz v decembri :D a po novom roku tiez na dlhsie, tak ak by si chcela, môzes mi napisat na [email protected] a nieco dohodneme. Mam 22 rokov.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi