Skialp

Čaute, nájde sa parťák/parťáčka na skialp. Sezóna sa už začala tak ak má niekto záujem nechajte email.. ? ja chalan 23r. 

Neviem či na Slovensku sa už dá ísť na skyalp ale by som sa rád pridal ak niekto pôjde od TN,PB,ZA...

 

ja by som dakedy š[email protected]

nepridal by sa tiez niekto na split(skialp) [email protected]

Caute, ja by som sa tiez velmi rada pridala! Uz davnejsie nemam 23 ale som stale v pohode :)

Rada sa pridám na bežky, skialp, lyže..:) tiež mám dávno po 20-ke:)

Na preplnené zjazdovky je skialp dobrá alternatíva kto ide tento víkend?

tento víkend bude snehu dosť pre každeho...kto má kde namierené na skialp?

Ahojte, pridá sa niekto na víkend na skialp do Malej Fatry? Pripadol čerstvý sneh, takže podmienky by mali byť super. Rád by som skúsil buď hrebeňovku alebo 2 menšie výlety (napr. Veľký Kriváň a Poludňový grúň), záleží na dohode. Mám 32, ak je to pre niekoho podstatné :))

Nazdar šiel by si na hrebenovku Veľkou Farbou? Na skialpoch samozrejme ... termín si dohodneme

Nazdar rád sa pridám niekde na skialp... plánujem hrebeň Veľkej Fatry. Na termíne sa treba dohodnúť. Moj FB Samuel Skokňa

V piatok by som siel do Vratnej nieco poslapat, kedze cez vikend uz mam iný program, ak by ktosi chcel íst nech da vediet na [email protected]

Caute, mam 24 hľadám nejakého parťáka hlavne na Vysoké a Tatry, nemám za sebou veľa túr skôr začínam ak by mal niekto záujem tak mail: [email protected]

Caute podte dakto dakam tento vikend! Ak nemas cas na prespatie podme si vyslapat daco aspon do raxu alebo schneeberg alebo stuhleck, ak mas cas tak vybehnime kludne aj do tatier alebo do fatry! Len sa rozhyb a fakt pod!

Tento víkend skialp Terchová [email protected]

Hana daj kontakt a môžeš sa pridať , ja určite niekde v horách budem.

cauko, moj mail je [email protected]
daj vediet, dik!

Ahojte, kam teda plánujete vyraziť Hanka, náhodou Nízke Tatry Chabenec a podobne asi nie, či?
Mne by sa tiež niekto hodil do partie, väčšinou chodím sám.
[email protected]
Miso.

ak niekto Vysoké Tatry cez víkend tak by som sa pridal

Ahojte ak by mal niekto chut rád budem zdielat svoje skialpove tury s niekym, ci uz cez tyzden alebo vikend... kdekolvek. piste mail na [email protected] alebo rovno FB Samuel Skokňa

Ak sa chcete pridat na otocku z ba tento vikend (3-4.3.18), dajte vediet. Cas a miesto podla dohody. Popripade sa ozvite aj v buducnosti (mozne aj viacdnovky kdekolvek)

Cauko, toto znie uplne super! Len ja som tento vikend na terrynke a buduci na stefanicke, tak posli kontakt a mozeme sa dohodnut nejak viac do buducna... Dik!

Ahojte,
Skialp je moj sen ale nikdy som sa k tomu nedostala. Tak sa chcem spytat ci sa najde osoba ku komu by som sa mohla pridat. Samozrejme asi si potrebujem aj pozicat vystroj a tak..

Chodím každý týždeň na skialp.Mam aj nejakú výstroj len treba lyžiarky požičať.Ak sa chces pridať tak napiš na [email protected] Mimo zjazdoviek samému začínať je aj dosť odvážne.

Ahoj Domi,
No sny sa majú väčšinou plniť, teda ak to chceš treba to vyskúšať. Keďže nemáš ešte výstroj a nevieš o čom to je, bude to dosť problém. Na začiatku vždy okolie potiahne toho nováčika a tým sa to stane atraktívnejším ako sa trápiť sám. Dôležité je aj, aby si bola z regiónu, kde je možnosť pravidelne niekam chodiť a cvičiť, lebo raz, dvakrát za zimu to nemá zmysel. Dnes už v každom lyžiarskom stredisku požičiavajú skialp aj s inštruktorom na dve hoďky cca 30e. No vyskúšaj prajem veľa úspechov. Potom daj vedieť ako to dopadlo.

Ahojte, nájde sa niekto na sobotňajší skialp na Donovaloch? Túto sobotu, t.j. 2.3.2019….?

Aj ja som plánoval na sobotu VF, tak rád sa pridám. [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi