Juhovychodna Azia 2021 november december

Ahojte cestovatelia,

Planujem cestu do Azie : Vietnam Thaisko Laos Kambodza a pripadne Malajzia ci Indonezia.

Mam 31 rokov a zijem vo Francuzsku, no tento rok som si zobrala 10 mesiacov volna, aby som bola viac s rodinou na Slovensku a chcem aj vyrazit do sveta (ak pandemia dovoli teda, preto aj ten zoznam krajin nedavam uplne fixny). Rada by som nesla sama...Ak by sa dakej sympatickej partacke chcelo pridat, bola by som velmi rada.

Ja som nekonfliktna a chcela by som si samozrejme cestovanie uzit, tak niekto taky "easygoing" proste nech je pohoda :-) Nepotrpim si vobec na luxuse, radsej by som chcela ist dobrodruznym stylom a spojit to aj s turami a skor ist krajinou ako lezat na plazi. Samozrejme raz za cas dat oddychovejsi den, aby to nebolo nahananie sa, ale prijemny zazitok.

Co sa tyka obdobia, rada by som sla, ked u nas nie je velmi pekne, ten november a december. V JV Azii by tam koncilo obdobie dazdov a dalo by sa to podla mna pekne vymysliet. 

Ak by mala daka zienka tak v mojom veku priblizne zaujem (povedzme 25-35 ale na tom v podstate nezalezi) piste mi [email protected]. Myslim, ze by bolo dobre, keby sme sli predtym spolu na daky kratsi vylet na slovensku, nech sa spozname a uvidime ako si sadneme. 

Pekny den a stastne cestovanie vsetkym!

Silvia

Ahoj, tiež hľadám parťáčku na cestovanie. Mám 27, som priateľská, nekonfliktná. Dlho túžim navštíviť Thajsko, ale nemám ani nič proti iným destináciám. Môj gmail je: [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi