Miami

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,

Je tu niekto reálny čo je ochotný ísť teraz niekedy júl - august do Miami ? Sme dvaja vo veku 25 rokov ... prosím kontaktujte má len v prípade vážneho záujmu a hlavne ak máte peniaze, pretože nemám chuť sa s niekym dohadovať dva týždne a keď príde na lámanie chleba nikto nie je schopný ísť.

Vieme sa prispôsobiť bez problémov ideálne si zobrať auto a užívať si leto v Miami ... ubytovanie cez booking pripadne Airbnb, taktiež sa vieme prispôsobiť, ale zas nebudeme spať v stane alebo na pláži jak opice :-) čiže trošku nech to má úroveň aby sa človek vyspal, osprchoval a pod.

Sme z východu ideálne ak by sa našli ešte aspoň dvaja ľudia kľudne aj pár nemáme žiadne prísne kritéria ako poniektorí dobrodruhovia.

Sadneme si na kávu urobíme spoločný nejaký booking, kúpime si letenky a hotovo žiadne lamentovanie a plánovanie na december alebo rok 2019

Všetko záleží o dohode a predstave samozrejme aj od finančných prostriedkov, ale ako som spomínal vieme to dať dokopy tak aby boli obe strany spokojne kľudne aj low cost, ale s hotelom :-)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi