Flyingbanana

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, ma prosim niekto skusenosti s cestovanim s flyingbanana?

bolo naam supeeer :)

Občas ich vídavam na Facebooku. Úprimne, teraz majú zájazd po Malajzii a Thajsku a ako sprievodcu si vybrali blogera Milana Bardúna, ktorý je známy najmä tým, že zásadne nenavštevuje pamiatky, je na jednom mieste aj dva týždne bez toho, aby niečo poriadne videl, neprejavuje záujem o hlbšie spoznanie kultúry či histórie krajiny, takže ja osobne by som si na poznávačku niekoho takého ako sprievodcu rozhodne nevybrala - indikácia podobného typu sprievodcov by ma skôr odradila, ale ja mám po tridsiatke a kultúra/umenie/história miesta, ktoré navštevujem, ma živo zaujímajú.

Čo som zo zaujímavosti pozerala ich iné itineráre, to Turecko znie fajn, len by to chcelo detaily sprievodcu, ktorý to bude robiť, na tom veľa záleží. Detto Černobyľ-Kijev vyzerá ako itinerár v poriadku, Naopak pri Ríme nie je veľmi rozpísaný program poznávačky, je tam zoznam pamiatok, ktoré sa dajú stihnúť v podstate v priebehu jedného dňa. Určite by som si pred kúpou zájazdu vypýtala viac informácií.

Presne toto ma napadlo, co pise Martina vyssie, ze odkedy som videl, ze sprievodcu robil chlapec bez Mapy, tak som si povedal, ze pre mna to stratilo akykolvek kredit, som rad, ze nie som sam co si to vsimol :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi