Kde napupujete oblecenie na turistiku?

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte vsetci vasnivi turisti :)

Po dlhej dobe som sa vratil zo zahranicia kde som robil skolu a zaroven pracoval teda som par rokov nemal cas na ziadne cestovanie a hobby. Konecne mam cas aj energiu na poriadnu turistiku o ktorej som dlho snival.

Moja otazka znie, ako sa orientujete na slovenskom trhu? Respektive, ci mi viete odporucit spolahlive e-shopy, aj znacky oblecenia ktore su dobre v pomere cena/kvalita. Zatial chcem pochodit cele Tatry a v lete sa chystam na Gerlach. No moj sen je dat trek do base campu pod Mt. Everest. Teda chcem si zacat pomaly skupovat veci a vybavu na toto super hobby....za kazdu radu budem vdacny. Dakujem ! :)

Peter

Človek, ktorý tvrdí, že dlho pracoval v zahraničí sa nás pýta, kde nakupovat?

No ak nemáš toto zmaknuté, tak ten base camp je asi iba fantázmagória v tvojom podaní.

Arvegia: nechapem tvoj koment, ja ani v zahranici nie som ani som dlho nebola a tiez teraz vyberam oblečenie a sa radim ze co ako odkial... ked nechces poradit tak to nerob ale načo hlupe komentare, fakt nechapem 

Anonymny: asi tradicne eshopy so sportovym oblečenim ako je exisport, sportisimo, intersport, alebo ak chces nieco lepsie a drahsie tak staci ked zajdes do sportrysov a tam najdes uplne vsetko a kvalitne, navyse maju dobre vyskolený personal ktory ti poradi .... napr rady ohladom vrstvenia oblečenia som si nasla na stranke sportisima, pretoze doteraz som sice chodila aj von do hor a tak ale kvalitne oblecko som nemala co som po istej dobe aj pocitila :) preto sa teraz tomu viac venujem lebo aj vymyslam tripy na ktore sa mi profi veci hodia :) vela stastia

Dakujem Alenka za komentar a cenne rady...cosi som si uz nasiel aj pozrel ale je stale dobre nechat si poradit, vediet porovnat a pocut nazor inych :) samozrejme na vybave nechcem ani setrit ale ani minut nezdravo vela...preto by som rad vedel na com sa da usetrit a kde nesetrit ako napr obuv ci oblecenie...ak mas nejake dobre napady aj na vylet na slovensku nejaka turistika vsetko sa mi hodi zapisujem si lebo toho chcem vela stihnut :)

Arvegia: Ako vysity negativny Slovak co vie len ludi zhejtovat. Ked clovek zije dlhsie v zapadnych krajinach kde vladne vsektemu Ebay, Amazon a na uliciach su ine obchody ako tu...tak prosim o prepacenie za to ze si tu pytam radu a snaizm sa usetrit cas dlhym hladanim a radsej si vymenim informacie tu...tak ako napisala Alenka ak nevies pomoct tak nepis...je mi luto ze vobec musim obetovat odsek na hlupu reakciu.

hudysport.sk

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi