november - Sri Lanka, Vietnam,.. (Azia)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj, planujeme cestu na dva tyzdne v novembri do Azie (cca od 07.11 do 26.11 podla ceny leteniek). Destinaciu este presne nemame... Mozno Vietnam, Sri Lanka, Kambodza, Thajsko... zatial sme dvaja, chalan a baba (30r a 35r). Kto sa chce pridat, nech pise: [email protected]. Tesim sa :)
Zuzana

Ahojte. Od februára mám kúpené letenky do Ázie a nakoniec tam nemôžem ísť. BUDAPEST - BANKOG - KUALA LUMPUR - SINGAPORE. 3 týždne od 1.11.- 21.11.2018. Ak by ste mali záujem alebo by ste vedeli o niekom, prosím, ozvite sa. Dakujem

Poslal som ti mail.

Poslal som ti mail.

Caute, ja letim 27 okt do Thajska, plan este nemam, rozmyslam nad Myanmar, Cambodia, popripade aj Sri Lanka. cestujem zatial sam

Nazdar Riso, v tu dobu sa chystam do Thajska aj ja. Ak mas chut, napis mi na fb Martin Hrosso, nieco by sme vymysleli ;)

Nazdar Riso, v tu dobu sa chystam do Thajska aj ja. Ak mas chut, napis mi na fb Martin Hrosso, nieco by sme vymysleli ;)

Ahoj. Sme dvaja a plánujeme Vietnam na 11/2018. Nepridáte sa?

Zaciatkom Novembra (odlet 8ho Novembra ) planujem ist do Thajska, takze ak je stale zaujem tak mozeme ist spolu.. Juh mam uz viac menej prelozeny takze tentokrat by som chcel ist na sever . Chang Mai a oddial hore (najlepsie na pozicanej motorke ) do tzv . Zlateho trojuholnika (hranice s Barmou a Laosom) . Ak by bol nejaky cas nazvys tak by som este uvazoval spravit si kratky odskok do Kambodze. Cestu planujem aspon na 3 tyzdne az mesiac.

Ahoj, ja planujem odlet tiez v rovnakom datume, pingni ma na [email protected]

Ahoj,

bola som na sri lanke marec 2018.
Viem poskytnut uzitocne info - ubytovanie / pamiatky / cestovanie.

[email protected]

ahojte, možno by som sa pridal hocikam, ozvite sa mi. [email protected]

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi