Skúsenosť s Adria Travel?

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, chcem sa opýtať, či máte skúsenosti s CK Adria Travel. Kúpila som si poznávací zájazd do Rumunska a chcela by som vedieť, či ste boli spokojní a pod. Či je prípadne možné v rámci individuálneho voľna realizovať samostatný výlet? Ďakujem za reakcie. Zaujíma ma všetko :)

nizsie uz je v diskusie tema Adria Travel, precitaj si tam...

Len to, že je to jeden a ten istý majiteľ....urobte si úsudok....to sa hambia za prvé meno, že majú potrebu si otvárať inú ck .... pozastavujem sa nad inštitúciami, ktoré toto povolia....ale republika bannanna...to povoľuje takže sa nečudujme

Program s množstvom pamiatok bol narušený zlou organizáciou. Sprievodkyňa, pani Angela Š. bola katastrofálna. Jej schopnosti a znalosti nie sú dostatočné pre poznávací zájazd! Nemala zistené informácie, napr. o otváracích dobách a cenách vstupov, dostupných online. To pár krát spôsobilo zbytočné čakanie pred otvorením pamiatok. Tiež zvolené poradie ich návštev bolo nelogické, zapríčinené jej minimálnou priestorovou orientáciou. Preto sme prechádzali po miestach, na ktorých sme už pred tým boli a strácali čas, ktorý nám chýbal v ďalšom nahustenom programe. Podaný výklad ku pamiatkam bol stručný.

Celkový program zájazdu nebol dodržaný. Pri okamžitej reklamácii nám sprievodkyňa odporúčala v budúcnosti využiť služby iných CK.

Počas celej cesty sme mali zakázané používať toaletu v luxusnom autobuse spoločnosti NITRANS. Šoféri mali minimálne sociálne kompetencie a správali sa drzo a neprimerane k svojmu zamestnaniu.

CK AdriaTravel a CK Startrip majú rovnakú majiteľku...

S cestovnou kanceláriou ADRIA TRAVEL som cestovala za poznaním prvý krát. Bola som milo prekvapená veľmi dobrou organizáciou a hlavne super sprievodkyňou Hankou. Od prvej chvíle ako sa objavila pri autobuse, sa starala o klientov. ,,Preparkuje si ešte rýchlo autá, aby ste nedostali pokutu." Cesta ubiehala v kľudnej atmosfére, odborný výklad dopĺňala vtipnými príhodami. Navštívili sme všetky miesta , mali sme dostatok času vychutnať si romantiku a krémeš pri jazere Bled, prehliadku Terstu a rozprávkový zámok Miramare. Ubytovanie v Lido di Jesolo bolo tiež na úrovni, blízko pláže, mohli sme si užiť aj večerné more. Po raňajkách sme sa presunuli na ostrov Burano s typickými farebnými domami, potom na ostrov Murano známy výrobou benátskeho skla a zrkadiel. Posledný cieľ nášho zájazdu boli Benátky, ktoré sme si vychutnali až do západu slnka. Sprievodkyňa nás previedla všetkými hlavnými pamiatkami, podala nám odborný výklad, zistila všetky potrebné informácie, mapy, postarala sa o nás doslova ako o svoje deti. Jej profesionalita, ľudský prístup a organizačné schopnosti sú na vysokej úrovni. Ona sa tou sprievodkyňou asi už narodila. CK ADRIA môže byť na ňu právom hrdá. Aby som nezabudla , o bezpečnú dopravu sa postarali vodiči Galovič Trans, boli milí, vtipní, ústretoví, ochotní, kľudní, presne takí čo vedia vytvoriť tú správnu atmosféru, skrátka profesionáli na svojom mieste. Záverečná reč sprievodkyne v Bratislave, keď nám poďakovala, že sa s nami cítila dobre, ma len uistila v tom, že je to človek na pravom mieste. Ďakujem CK ADRIA za krásne zážitky , bonusovú sprievodkyňu a skvelých vodičov. Prajem Vám veľa úspechov a spokojných klientov.

So sestrou sme nepocujuce, boli sme na zajazde Magicke vianocne trhy v Krakowe a Zakopanom (kupovane cez Zlavomat) cez vikend, od 30.11.-1.12.2019.
Pana sprievodcu Vladislava Malasta sme upozornili, ze sme nepocujuce - od toho momentu sa o nas staral, bol trpezlivy, tlmocil a vsetko nam povysvetloval, rozpraval pomaly a pekne artikuloval, aby sme mu stihali citat z pier. Bol naoaj uzasny. Takehoto prvotriedneho sprievodcu sme este doteraz nezazili, zasluzi si velku pochvalu (verime, ze sa k nemu aj dostane ? ).

Adria Travel? Už nikdy.Autobus meškal ešte na SK. Cestou spat sme sa cakali v BA- styri autobusy. Nikto nam nevedel poradit ktory bus je naš ani šoferi ani sprievodkyna. Sustavne sa menili časy do pamiatok v Pariži- čiže objednat listok online nehrozilo. Neodporučam.

Ahojte, co sa tyka tejto CK (CK Adria z BB), isli sme s nou len jedenkrat na jar 2023, bohuzial prve dni sme mali velmi divnu sprievodkynu, ktora nevedela najst centrum Milana, vytvarala chaos a ako sprievodca bola velmi slaba. Netusila, ze na obraz od Leonarda da Vinciho musi byt zakupeny listok niekolko mesiacov vopred, inak je uplne zbytocne tam prehnat 3/4 skupiny. Dohodla sa s nami pri jednej pamiatke, ze sa pred jej vstupom stretneme, co samovolne pozmenila a na dohodnute miesto v dohodnuty cas neprisla. Museli sme v panike hladat niekoho zo skupiny a potom ju v dave ludi najst a 'pozbierat sa sami'. Absolutne si nekontrolovala pocet ludi, ci sme vsetci, ci niekto nechyba. Proste Milano s nou bola cista katastrofa. Druhy den to zaklincovala rannym preventivnym zhucanim vsetkych ucastnikov zajazdu, ktori prisli k autobusu na cas, lebo vraj sme mohli aj 'skor prist', vraj nebudeme stihat. Tak si myslim, ze casovy harmonogram zajazdu je v plnej rezii sprievodcu, tak neviem, co riesila, preco nestanovila iny cas. Z parkoviska sa odislo v predstihu a ked sme jej povedali, ze dve pani este chybaju, tak to odignorovala. Museli sme na nu zacat kricat, aby sa uvedomila a zastavila autobus. Dve pani nastupili az po nasej intervencii. Vylet na Lago di Garda opat nebol zvladnuty, bohuzial sme absolvovali cestu lodou len tam (a nie aj spat), pretoze sa na mole stala nehoda a premavanie lodi bolo pozastavene. To, ze sme si zaplatili za dve cesty lodou, sprievodkyna neriesila, vobec od lodnej spolocnosti nepytala refundaciu. Tak isto sme zistili, ze zakupenie vstupeniek do muzea Enza Ferrariho bolo ovela lacnejsie na mieste, ako ked to kupila CK hromadne. Ked sme sa spytali, ako je to mozne, bola nam dana odpoved, ze to bolo kupovane dopredu a preto je cena vyssia (???) Ubytovanie a strava v jednom zariadeni bola vyborna, bohuzial v tom druhom dost biedna. Izby v zlom stave a ranajky doslova na pridel: jedna zemla na osobu. Nefunkčný stroj na napoje, nebolo z coho vyberat. Pozitivom vyletu bolo bezpecne dopravenie sa tam a spat. Bohuzial autobus neskutocne silno kuril, cize napriklad ja som vobec nedokazala zaspat, pretoze mi bolo hrozne teplo az zle. Do druheho ubyt. zariadenia mali sice soferi problem trafit, ale nakoniec sa to podarilo. Na celom vylete boli pozitivne miesta (vyber miest) ale co sa tyka sprievodcovskych sluzieb a takej dovolenkovej pohody, ten prisiel az po vymene sprievodcu. Cestovna kancelaria na staznost/dotazy vobec nereagovala. Asi tak. 

Zdravim vas vsetkych

Takže pridávam sa k recenziami a to tým najhoršim, Adria travel je moje najväčšie sklamanie, Najprv sme mali objednaný Zájazd do Ríma potom sme boli donútený zobrať Zájazd do Paríža lebo peniaze nám nechceli vrátiť chceli obdrzat storno poplatok i keď to bola ich vína že Zájazd zrušili dali nam vedieť na poslednú chvíľu 5dni pred odchodom!!! (ktorý navodne zrušili kôli nedostatku miesta v autobuse, skutočná pravda je to že na Veľkú noc je v Ríme hrozný dav ľudí a to sa im nechcelo tam vodiť ľudí) ďalšie Autobus ktorý na cestu do Paríža nemá žiadne vybavenie(sedadlá ktoré sú pokazené nohy si nemá človek kde uložiť,WC žiadne!! a pod.) je to medzinárodny Zájazd a tým pádom na tu kilometraž a 20hodin jazdy autobus musí mať komfort! nakoľko písali že autobus je top písali v pokynoch o tom že aká autobus má vybavenie a žiadne nemá! Air Tax, teda vchod autobusom do mesta ,spoplatnili i keď to je Verejný Zájazd a zaobstarať taký poplatok má byť v cene Zájazdu a nie vyberať od každého cestujúceho 18eur!!! 18x50 cestujúcich spočítajte sami!!! Proste katastrofálny zážitok a to nehovoriac že je to téma za SACKU. Meškanie je tu samozrejmostou , na minulom zájazde sa autobus pokazil a zostali sme "visieť" v centre Paríža 4 hodiny v noci na1.januara myslel som si že sa zlepšili no BOHUŽIAĽ!!! S NIMI UZ ANI NA MHD!!!!! ADRIA TRAVAL (A VSETKY S.R.O KTORE SA TU KRIU POD TYM MAJITEĽOM) U MBA SKONČILI!!!!! Autobus a vybavenie

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi